Olvasási idő: 2 perc

Az amerikai nagyágyút valószínűleg nem kell bemutatnunk. És igen, ők is kint lesznek a Pedelec Parádén!

A SPECIALIZED  cég 1974-óta van jelen a kerékpáriparban és meghatározó szerepet tölt be. Az első MTB kerékpárt  1981-ben Stumpjumper  néven gyártotta  és ezzel  történelmet írt.

Ahogy a SPECIALIZED mindig is élen járt a fejlesztésekben, ez így történt  a Turbó névre keresztelt Pedelec rendszerű  elektromos bringák esetében is. 2014-ben került bemutatásra a Turbó S ami még agy motoros (Specialized Turbo Direct Drive rear hub motor, 250 watt)  rendszer volt.

Speci_01

Nagy siker volt, de itt nem állt meg a menetelés. Kölcsönös együttműködés jött létre a SPECIALIZED  és BROSE között (http://www.brose-ebike.com/en/the-motor/ ), így 2016-tól már az összteleszkópos Pedelec, a Turbó Levo is piacra került.  A kerékpár  azoknak készült akik ki tudják használni egy Trail- AllMountain bringa előnyeit és még nagyobb távolságot tudnak bejárni.

Speci_02

2017-ben a városi és túra kategóriában is új modell jelent meg, a Vado. A hatótávolság és felszereltség tekintetében is egyedülálló, ellenfelei között.

Speci_03

A 2018-as évben pedig ismét különleges bringák érkeztek, az alacsony átlépési magasságú Como városi kerékpárral és az Enduro területen egy igazi nagyágyúval a Kenevoval.

Specialized_Kenevo_2018A TEST THE BEST tesztbringa programunk keretében a Pedelec Parádén kipróbálhatók lesznek a következő modellek:

  1. Turbo Vado 4.0
  2. Turbo Vado 5.0 SpeedPedelec
  3. Turbo Levo 6fattie FSR
  4. Turbo Levo 29 HT
  5. Como

Ha a teljes modellpaletta érdekel, akkor lapozd át a katalógust!

Regisztráltál már a rendezvényünkre? Ne maradj le a kedvezményekről és a nyeremény játékunkról! 🙂

Pedelec Parádé 2018