Olvasási idő: 3 perc

A tajvani illetőségű Tern kerékpárok a világ több, mint 65 országbán vannak jelen, köztük 2014 óta Magyarországon hivatalos márka képviselettel. Első elektromos kerékpárjait 2014-ben mutatta be. Jelenleg a Vektron család 4 verziója és a GSD 2 verziója jelenti az elektromos kínálatot.

Vektron és a GSD modell közös jellemzője a 20 colos kerékméret, melynek gyorsíthatósága 40%-kal meghaladja a 26-os kerekekét. A rásegítés az uniós szabványoknak megfelelően 25 km/h-nál kapcsol ki, de a kerékméretnek köszönhetően sokkal dinamikusabbnak érződik.

A Vektron modell praktikus összecsukhatóságáról és többfajta motorjáról ismeretes. Szállíthatósága az összehajtás miatt sokkal biztonságosabb és egyszerűbb, tárolása pedig könnyedebb. A meghajtásért itt Bosch vagy Bafang motor felelhet.

A Vektron S10 idénre kapott egy kisebb ráncfelvarrást, hozzányúltak a geometriához, ami egy merevebb és alacsonyabb súlypontú vázat eredményezett, fokozva a stabilitást és a kerékpározási élményt. Újdonság továbbá a Bosch Active Line Plus motor használata, melynek hatékonyságát mi sem szemlélteti jobban, mint súlyának csökkenése mellett nagyobb nyomaték leadása.

A GSD S00 modell gyakorlatilag egy cargo ebike, mely csak Bosch motorral létezik, ám választható dupla akkumulátorral is. Mivel nagy teher cipelésére tervezték, ehhez illően megkapta a Bosch paletta legerősebb motorját, a Performance Line CX-et. (S10 modell sima Performance Line motorral elérhető)

Teherbírása 180kg, amely alkalmassá teszi egy normál felnőttön felül két gyermek vagy egy nagyobb vásárlás súlyának cipelésére. A hatótávról a dupla akku fogadására felkészített rendszer gondoskodik, a maximálisan megtehető kilométerek száma így eléri a 300-at.

A Pedelec Parádén a következő megtekinthető és kipróbálható modellek lesznek jelen:

  • Vektron S10 2018
  • Vektron S10 2019
  • Vektron D7i
  • GSD S10

Online katalógus:

Weboldal: https://tern.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/ternhungary.hu/

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

PP_2019_poszt_banner_300k