Olvasási idő: 2 perc

Megérkezett a Hybe, a Haibike legújabb elektromos kerékpárja, amely minden téren garantáltan helytáll. A gyártók minden kompromisszumot sutba vágtak, ezáltal a lehető legtöbbet hozták ki specifikációkból. Egy elképesztően erős motort építettek a vázba, hogy egészen új szintekre emeljék a magabiztosságod. Higgy nekünk, mikor azt mondjuk: a Hybe minden helyzetben hű társad lesz. Olvass tovább, és tudd meg, miért!

A kalandok azért vannak, hogy kiszakítsanak a mindennapokból

Hogy kellően bemutassuk a Hybe sokoldalúságát, erejét és gyorsaságát, két olyan Haibike atlétát hívtunk segítségül, akik más-más terepen tekernek. A kihívás: felfedezni egymás területét, kimaxolva a Hybe teljesítményét. Két epikus ebike-élmény keretében birkóznak meg a megszokottól eltérő környezettel, a cél azonban ugyanaz: verseny a hegy tetejéig.

Andrea Garibbo és Les Deslandes felültek a “Hybe-vonatra”, hogy bemutassák a kerékpár igazi erejét. A Hybe-bal (csakúgy, mint a két atléta) te is bármire képes vagy, hiszen a kerékpár az ismeretlen területeken is biztonságosan végigvisz, miközben életre szóló élményeket szerezhetsz.

 

Kiváló kezelhetőség – A maximumot nyújtja, akár lefelé, akár felfelé haladsz.
Magabiztosságra tervezve – Mindegy, hol tekersz, biztosan megáll az eszed.
Versenyre hangolt motor – Erő, erő és erő.

Erőt sugároz, nyugalmat ad

Mondd ki, és érezd az erőt: Bosch CX Race. A Hybe számára határ a csillagos ég, hiszen 85 Nm-es nyomatékával az emberi erő 400 %-át képes leadni. Ez még nem minden, ugyanis a jármű integrált hűtőrendszerrel is rendelkezik, teljesítménye pedig következetes és megbízható. Valljuk be, neked is hideg fejjel kell gondolkodnod, ha minden téren a legjobb akarsz lenni.

Haibike Hybe

Urald a terepet!

Milyen az, ha minden talajtípusra készen állsz? Engedd meg, hogy bemutassuk! A Hybe 170 mm/160 mm rugóútja könnyen veszi az akadályokat, bármilyen területről legyen is szó. A Haibike legújabb ebike-ját az irányíthatóság és a több mozgástér érdekében mullet kerekekkel szerelték fel, melyek mérete elöl 29”, hátul 27,5”. Ha valami, akkor ezek a tényezők biztosan segítenek uralni a terepet!

Haibike Hybe

Te is életre szóló élményekre vágysz? Akkor irány az Ebikeshop! Rendeld meg a Haibike Hybe-ot webshopunkból, vagy foglalj hozzánk időpontot, és látogass el üzleteink egyikébe, hogy személyesen is megismerkedhess ezzel a sokoldalú kerékpárral!


Forrás: Haibike