Olvasási idő: 3 perc

Jó hírrel szolgálhatunk a jelenlegi és leendő Specialized Turbo tulajdonosoknak: megérkezett a gyártó következő generációs telefonos sportalkalmazása. A Specialized app továbbfejlesztett teljesítményméréssel, hiánytalan partneralkalmazás-integrációval és a Turbók beállításainak könnyed kezelésével emeli új szintre az ebike és az ebiker közötti kapcsolatot.

Akik egy ideje már Specializedon tekernek, azoknak nem teljesen ismeretlen a San Franciscó-i gyártó mobilos terjeszkedése; az új alkalmazás valójában a Mission Control továbbfejlesztett, 2023-as változata. Pontosabban ennél egy kicsit már most is több: tartalmazza a kedvenc Mission Control funkcióinkat, rengeteg hasznos újítást, továbbfejlesztett kerékpár-alkalmazás kapcsolatot, sőt: a gyártó ígérete szerint hamarosan még több újdonság érkezik majd az appba.

specialized-app
Kép forrása: specialized.com

Hozd ki a legtöbbet a kerékpárodból
VÉGTELEN SZABÁLYOZÁSSAL ÉS TESTRE SZABHATÓSÁGGAL

A Turbo ebike-okon a Specialized alkalmazás segítségével mostantól páratlan szintű testreszabhatóságot és teljesítményoptimalizálást érhetsz el. Finomhangold a kerékpárod rásegítését és az akkumulátor teljesítményét, hogy a bringád tökéletesen passzoljon a kerékpározási stílusodhoz, legyen szó villámgyors ingázásról vagy egész napos hegyi kalandokról. Az appon keresztül testre szabhatod a kijelzőt, hogy a számodra legfontosabb statisztikákat láthasd és tényleg te urald a pedelecedet. Emellett rendszeres rendszerállapot-értesítések és szervizemlékeztetők gondoskodnak arról, hogy az ebike-od hosszú évekig hű társad lehessen.

specialized-app
Kép forrása: specialized.com

Élvezd a kerékpározást
VALÓS IDEJŰ VISSZAJELZÉSEKKEL

A továbbfejlesztett útiterv-rögzítés valós időben követi tevékenységedet, és az adatokat valós időben jeleníti meg neked, így fokozhatod vagy csökkentheted erőfeszítéseidet attól függően, hogy mit szeretnél elérni aznap.

specialized-app
Kép forrása: specialized.com

Ünnepeld meg az erőfeszítéseidet
A SAJÁT ÉLETMÓDODRA SZABVA

Akár a környéken biciklizel, ingázol az irodába vagy helyi ösvényeken száguldasz, a Specialized teljesítményösszegzése részletes elemzést nyújt arról, hol bicikliztél és mit értél el. A kiindulási metrikák, amelyekre az egészségügyi és fitness céljaid eléréséhez vagy kíváncsi, vagy az előrehaladott teljesítményadatok, amelyekre a magas szintű edzésinformációkhoz van szükséged, mind elérhetők az alkalmazás könnyen használható felületén keresztül. Ráadásul a Specialized app integrációja a legkedveltebb partneralkalmazásokkal szinte hibátlan, így Apple Health, Garmin, Wahoo vagy Strava felhasználóként tökéletesen igazodik a mindennapjaidhoz.

specialized-app
Kép forrása: specialized.com

Töltsd le most!

Ha új szintre emelnéd az ebike-élményt, egyszerűen csak töltsd le az új Specialized appot, és jelentkezz be a Mission Control e-mail címeddel és jelszavaddal! Az alkalmazásban frissítve lesznek a jelenlegi kerékpárbeállításaid és adataid, így ott folytathatod, ahol legutóbb abbahagytad – épp csak egy magasabb szinten.

Forrás: The Specialized App