Olvasási idő: 2 perc

Érdemes figyelemmel követnünk a Specialized híreket, mert a márka mérnökei mindig valami újdonságon törik a fejüket. Így született meg a legújabb túrabicajuk, a Specialized Turbo Como 2022-es modellje, ami már akkor belopta magát a szívünkbe, amikor még csak a specifikációt olvastuk. Azóta pedig már ki is próbáltuk, hiszen pár hete meg is érkezett központi raktárunkba az első szállítmány. Lássuk, mit tud ez a csodabringa!

Mosolyt csal az arcodra

Irány a legmeredekebb emelkedő, amin valaha feltekertél! Suhanj úgy a lejtőn, mintha szárnyalnál! Tekerj olyan erőbedobással, ahogy neked éppen a legkomfortosabb! Már a gondolatra is mosolyogsz, ugye? Az új Comóval ezt mind valóra válthatod. A szoftver gondoskodik róla, hogy bármely üzemmódba kapcsolj is, a motor mindig hozzád igazodjon, így az egyenletes teljesítménynek hála szinte el is felejted, hogy egy elektromos kerékpáron ülsz éppen. Annál is inkább, mert erre az ebringára a Specialized eddigi talán legkönnyebb motorja került, így akár kikapcsolt motorral is könnyedén közlekedhetsz vele.

Több élmény, kevesebb karbantartás

Tudod, mit jelent a bicaj nevében az SL? Super Light, vagyis extra könnyű. És bár ezt a nevet eredetileg a súlya miatt adta neki a gyártó, valójában többféleképpen is értelmezhető. Könnyű a súlya, könnyű tekerni és könnyű karbantartani is. Na meg könnyű beleszeretni.

A Como SL-rel nem kell sokat bíbelődni – csak töltsd fel az akksit és már indulhatsz is! A belsőfogaskerék-rendszer óvja a fogaskerekek helyzetét még a vadabb ösvényeken is, az opcionálisan választható szíjhajtás mellett pedig a lánc zsírozásával sem kell foglalkoznod. A világítás is beépített, ráadásul az akksira van kötve. Kell ennél több?!

Téli bicó, nyári bicó? Felejtsd el!

Persze valószínűleg eddig sem tartottál külön ebike-ot a különböző évszakokra, de azért fogadjunk, hogy a tél közeledtével jobban átgondoltad, nyeregbe pattansz-e! A Specialized Turbo Como SL-lel ezt a kérdést is rövidre zárhatod:

  • a bivalyerős tárcsafékek és a széles Nimbus kerekek biztonságos érzetet adnak minden időjárási körülmények között;
  • a DRYTECH sárvédők segítenek tisztán tartani téged és az ebike-odat is;
  • a beépített lámpáknak köszönhetően sötétedéskor is jól látsz és látszol majd;
  • a legfontosabb részeket pedig (mint a fogaskerekek, az akkumulátor és a kábelek) pedig mindig szárazon tartja majd a védőburok.

Te is beleszerettél? Akkor irány az Ebikeshop! Rendeld meg a tökéletes elektromos bringát a webshopunkból, vagy foglalj hozzánk időpontot és látogass el üzleteink egyikébe, hogy személyesen is megismerkedhess ezzel a csodakerékpárral!

Specialized Turbo Como SL. Mindig készen áll egy új kalandra.