Olvasási idő: 2 perc

Régi vágyad egy jó pedelec, amit akár erősebb dombokon-hegyeken is kiválóan tudsz tekerni? Ne várj tovább, nézz körül a Specialized márkájú ebike-jaink között, és válassz magadnak egyet most kiemelt kedvezménnyel, visszavonásig vagy a készlet erejéig. 

Elindult a nyár! Mi már alig bírunk egy helyben ülni, hiszen egyre jobban vonzanak minket a közelebbi és persze a távolabbi hegyek, a kaland, és hogy érezzük a hűs szellőt egy-egy út alatt. Ha még nincs ebike-od (vagy más kategóriára váltanál), még van egy kis időd bezsebelni a Specialized kiemelt kedvezményét webshopunkban

A Specialized ebike-jait akkor ajánljuk neked, ha kifejezetten szeretsz terepen tekerni: erdei utak után jöhetnek a technikásabb, sziklás hegyoldalak is, ugye?! Az ebringázás élménye olyan, mintha szupererős lábakkal hajtanál egy közönséges kerékpárt. Nem is akármilyet, és nem is akárhogyan: az erős 500-700 Wh méretű akkumulátorok hajtotta Brose motorokkal könnyebben hódíthatod meg a csúcsokat. 

Ne maradj le, most akár 234.000 forintot is spórolhatsz! A kiemelt kedvezmény visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. A Specialized kedvezménnyel megvásárolható termékeket itt találod.

Specialized akciónk mellett, állandó akciós készletünkből is vásárolhatsz, amit ide kattintva böngészhetsz. 

Szeretnél többet megtudni a Specialized márkáról? Az S-Works Turbo Levo SL modellje lett tavaly az év eMTB-ja, sőt, ugyanezt a pedelecet 2021-ben a Design & Innovation Award díjjal is jutalmazták. Mielőtt választasz, előző cikkünkben még arról is olvashatsz, hogy mi a különbség a Turbo Levo és a Levo SL között.