Olvasási idő: < 1 perc

Számos cikkünkben és a social média felületeinken is beszámoltunk a 2020 őszén aktuális pályázatról: elektromos kerékpárok akár 150 000 forint állami támogatással való vásárlási lehetőségéről.

Indul a pályázatok benyújtása!

2020. november 23-án, hétfőn indul az állami támogatásos pályázatok benyújtása! Érdemes sietni, s rögtön az első héten leadni a pályázatokat, hiszen a szakaszos benyújtási lehetőség miatt havonta csak egy alkalommal, 5 napig van lehetőség a dokumentációk benyújtására.

Az első szakasz 2020.11.23. és 2020.11.27. között, míg a második szakasz 2021.01.04. és 2021.01.08. között tart majd. A pályázatokat — ahogyan arról az Állami támogatás: lépésről lépésre cikkünkben is beszámoltunk — kizárólag elektronikusan, ügyfélkapun keresztül lehet leadni.

Ne feledd, a nem megfelelő időszakban benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül. A támogatói döntés 20 napon belül várható.

Fontos: Ebringa Zrt. — ezt válaszd!

Cégünk, az Ebringa Zrt. is felkerült az állami támogatási rendszerben szereplő értékesítők listájára, nagyon fontos, hogy az Ebringa Zrt.-t válaszd ki a beszerzési helyként a pályázat leadásakor.

Válassz jól!

Cégünk országos hálózatában akár hat város üzletében, illetve webshopunkban is kiválaszthatod a pályázatban megvásárolni kívánt kerékpárt! Még nem tudod, melyiket vedd meg? Válassz gyorsan a pályázatban részt vevő kerékpárok listájáról, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi félretesszük neked! Még nem tudod, hogy milyen bringa lenne igazán neked való? Ha bármilyen további információra vagy segítségre lenne szükséged, olvasgasd a pályázati oldalt vagy gyere be valamelyik üzletünkbe vagy telefonálj, szívesen válaszolunk kérdéseidre és örömmel segítünk a választásban is!