Olvasási idő: 2 perc

Gyere el törökbálinti üzletünkbe, vedd igénybe ebikesizer szolgáltatásunkat most 50% kedvezménnyel, és ha ezután nálunk vásárolod meg a tökéletes kétkerekű társadat legalább egy hozzátartozó kiegészítővel, április végéig az új elektromos kerékpárod finomhangolásának teljes költségét is elengedjük. “Ez szuper, de mi is az az ebikesizer?” — gondolhatod magadban. Minden kérdésedre válaszolunk!

Szóval mi ez a sizer?

Egy szuper szolgáltatás — egy még szuperebb eszköz segítségével. Mikor? Kerékpárvásárlás előtt és után is! Hány centi vagy? Mennyi az átlépőmagasságod? Ezek a fő metrikák, amiket a bringaválasztáskor szükséges tudnod, de ezeknél sokkal többre van szükség, ha tökéletes komfortra törekszel! Fontos ugyanis a karjaid hossza, sőt, az is, hogy mennyire tudsz és szeretsz előrehajolni! 

Rengeteg márka és típusú elektromos bringa kering a piacon, az alaptól az extráig terjedő felszereltséggel és műszaki adottságokkal, széles árskálán. Ha hosszú távra tervezed beruházásod, vedd igénybe ebikesizer szolgáltatásunkat és magad is meg fogsz lepődni, hogy mennyire meg tudják könnyíteni különböző sizereink a választást!

Csúcsmodern technológia

Sokéves fejlesztés, adatgyűjtés, laboratóriumi és terepkutatás eredménye után készültek az eszközök. Nem volt kérdés számunkra, hogy azonnal elérhetővé tegyük ezt a kiváló technológiát vásárlóink számára — maximalizmusunk és piacvezető szerepünk, belső motivációnk azt diktálta, hogy a legjobbat válasszuk, ahogyan bringákból is a legjobbakat ajánljuk. A sizerek segítségével csapatunk tagjai a legprofesszionálisabb módon tudják kielégíteni igényeidet. Paramétereid alapján a program részletes filterrendszerével segít megtalálni a hozzád leginkább passzoló biciklit. Az adatbázisban megtalálható több mint 100 márka 20 000 különböző modellje közül válogathatsz. Sikerült kiválasztani a minden milliméterében hozzád illő bringát? Ha elérhető az üzletben, azonnal rád tudjuk szabni (ha pedig épp nincs készleten, meg tudjuk rendelni). Tehát nem pusztán a választásban segít a gép, de miután megmért Téged, megadta a legjobb bicajt, azt is tökéletes(ebb)re tudjuk állítani általa.

Oké, ki akarom próbálni! 

Meggyőztünk, hogy akár a vásárlást megelőző választáshoz, akár pedig a megvásárolt bringád kimaxolásához kipróbáld az ebikesizert törökbálinti vagy budapesti üzletünkben? Ne gondolkozz sokáig, foglalj is rögtön egy időpontot! Tetszik az akció és érdekel a technológia, a kütyük, a szoftverek és szívesen megismernéd a működési elvet, a pontos folyamatot is? Ismerd meg a jövő technológiáját korábbi cikkünkből! Ne feledd, a szolgáltatást most 50% kedvezménnyel veheted igénybe, bringavásárlás esetén pedig a végső precíziós beállításokat díjmentesen végezzük el számodra! Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!