Olvasási idő: < 1 perc

Virtuálismégis személyes vásárlási élmény! Az ebikeshop.hu csapatának köszönhetően már a kanapéról is vásárolhatsz! Megérkezett a prémium kiszolgálás időszaka: a videohívásban történő személyes tanácsadás és bringabemutató után megrendelheted tőlünk a kerékpárt, mi pedig ki is szállítjuk!

Foglalj időpontot törökbálinti vagy pesti üzletünkben videochat szolgáltatásra, mi pedig virtuálisan végigvezetünk üzletünkben, együtt kiválasztjuk a tökéletes modellt és házhoz is visszük azt!

Várjuk megrendelésed!

Akció minden 2018-2019-es modellre

Ugye tudod? Az általános kijárási korlátozás lehetővé teszi az egyedül vagy családtagokkal tett sportolást! Bár üzleteink fizikailag zárva vannak, webshopunk továbbra is NYITVA tart! Csapj le kedvencedre időben: rendeld meg online! Elektromos bringa vásárlásán gondolkozol? A lehető legjobb hírrel szolgálunk: 2018-as és 2019-es modelljeinket most akciósan, 10-40%-os kedvezménnyel, akár 500.000 forinttal olcsóbban is beszerezheted! Mire vársz?

A kiszállítás részleteiről érdeklődj telefonon vagy a weben.

Válassz ebicajt MOST! 

Terepre, városi közlekedésre, bevásárláshoz és munkába járáshoz való ebringát keresel? Kínálatunkban minden típusra találsz alternatívát!

Itt tájékozódhatsz egyes üzleteink aktuális készletéről:

Törökbálint
Pest
Győr
Pécs
Miskolc

Vásárlói kézikönyv

2020-as vásárlói kézikönyvünket  most regisztrációmentesen bocsátjuk rendelkezésedre, sőt, akár könyv formájában is beszerezheted! Jelezd emailben ügyfélszolgálatunkon, ha ilyet szeretnél, és ingyenesen elküldjük neked!

Az időpontfoglalónkat itt találod. Ha bármilyen kérdésed lenne, hívd fel a hozzád legközelebbi boltunkat, állunk rendelkezésedre.