Hirdetés
Fedezzük fel ebike-on Amszterdamot!

Fedezzük fel ebike-on Amszterdamot!

Amszterdam sokkal több a piros lámpás negyedről, a kávézókról és a csatornákról alkotott közhelyes elképzeléseknél: merülj velünk a felszín alá, és fedezzük fel együtt a város történelmét és érdekességeit elektromos kerékpáron!
nőnapi kerékpár-történelem

Női vázzal a fellibbenő szoknyák ellen – nőnapi kerékpár-történelem

Egyszer volt, hol nem volt… Volt egyszer egy korszak, amikor a férfi és a női kerékpárok még jelentősen különböztek egymástól.
ebikeshop-tavasz

Így várjuk a tavaszt az Ebikeshopnál

A tavasz minden évben a megújulás, a változás időszaka, nincs ez másképp az Ebikeshop háza táján sem. Nézd meg, milyen programokkal és újdonságokkal várjuk a kerékpáros szezont!
Győr-Pannonhalma kerékpárút

Amiért télen is megéri elektromos kerékpárra pattanni: Győr-Pannonhalma kerékpárút

Sokak fejében élnek tévhitek és bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy vajon télen szabad-e bringázni. Mi azt mondjuk: nemcsak szabad, hanem ajánlott is, hiszen a kerékpározás télen is számos előnnyel rendelkezik. Tarts velünk a Győr-Pannonhalma bringatúrára, és megmutatjuk!
Új év, zöldebb közlekedés

Új év, zöldebb közlekedés – válts elektromos kerékpárra a környezet védelméért!

A január sokak életében a nagy elhatározások, az újévi fogadalmak időszaka. Míg van, aki például amellett kötelezi el magát, hogy az új évben életmódot...
Sárga Angyal ebike-on

Sárga Angyal ebike-on: Superchargerrel jön a közúti segítség

Christian Skwierawski lelkes szerelő és igazi autórajongó. "Sárga angyalként” közúti járőri feladatokat lát el a német ADAC autóklubnál Berlinben: autósok és kerékpárosok lemerült akkumulátorokhoz...
Biztonságos kerékpározás a sötét estéken

Biztonságos kerékpározás a sötét estéken: hasznos tippek egy profitól

Gyakorlatilag senki sem tett meg annyi kilométert a Riese & Müller kerékpárokkal, mint ő: Uwe Hoffmann, a Riese & Müller tesztkerékpárosa, aki a fejlesztési osztályon dolgozik.
Ljubljana, Szlovénia: Ahol az új autónk egy ebike

Ljubljana, Szlovénia: Ahol az új autónk egy ebike

Ljubljana rendszeresen szerepel a világ legbiciklibarátabb városainak listáján, és idén itt rendezték meg a méltán híres Velo-city konferenciát is.
Európa legzöldebb metropoliszában, két keréken

Európa legzöldebb metropoliszában, két keréken

A neves Economist magazin egymás után kétszer is Bécset nevezte meg a világ legélhetőbb városának.
Sárguló falevelekkel szegélyezett kerékpártúra Svájcban

Sárguló falevelekkel szegélyezett kerékpártúra Svájcban

Verbier és a környező Val de Bagnes több mint 800 kilométernyi kerékpárútjával nagyszerű hely az őszi aktív kikapcsolódáshoz. A svájci üdülőhely leginkább a sípályáiról ismert, de a hószezonon kívül a kerékpárosok számára is tökéletes. Nézzük, hogyan teljesít egy ebike a meredek lejtőkön!

Legfrissebb posztjaink