Olvasási idő: 2 perc

Egy ideje már szemezel az elektromos kerékpárokkal, de még nem szántad rá magad a vásárlásra? Nyakunkon a nyár, ezért nincs is jobb alkalom arra, hogy beszerezd a kinézett kétkerekű társad, és együtt vessétek bele magatokat a kalandokba. Akciós készletünkben mintegy félszáz elektromos kerékpárt találsz akár 30% kedvezménnyel; bízunk benne, hogy ez megadja a végső lökést és hamarosan téged is új vásárlóink között köszönthetünk!

Miért válassz ebike-ot?

Tőlünk már nem egyszer hallhattad, hogy ebike-osnak lenni igazi életérzés. Mindannyian eltérő célokra használjuk, ám legyen szó akár munkába járásról, nagybevásárlásról, hétvégi túráról vagy a tömegközlekedés kiváltásáról, a pedelec számos élethelyzetben a segítségedre lehet.

Egy elektromos kerékpár beszerzése nem csupán jelentős anyagi befektetés, hanem hosszú távú elköteleződés is egyben, ezért fontos, hogy jó áron és megfelelő szakemberektől válaszd meg a kétkerekű társadat. Szerezd be bringádat akciós készletünkből, és kezdd egy új életformával a nyári szezont!

nyárváró akció

Foglalj hozzánk időpontot!

Megláttad és megszeretted? Nézd meg élőben is! Időpontfoglaló rendszerünkön keresztül tudsz üzletet és időpontot is választani, így lehetőséged van személyesen megtekinteni, sőt, akár ki is próbálhatod a kiszemelt járgányt. Szakképzett csapatunk immár 8 üzletben, Budapesten, Törökbálinton, Veszprémben, Pécsett, Győrben, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben áll a rendelkezésedre, hogy megválaszolják a kérdéseidet, és segítsenek eligazodni az ebike-ozás világában. Fordulj hozzánk bizalommal!

nyárváró akció

Fedezd fel az Ebikesizer nyújtotta lehetőségeket!

Tudtad, hogy a kerékpárosok 80%-a rosszul állítja be a nyereg- és kormánymagasságot és a pedál pozícióját? A nem megfelelő konfiguráció nem csupán sérülésekhez vezet, de kihat a teljesítményünkre is: az egy pedálcsapás alatt keletkező hajtóerő kisebb lesz, így hamarabb elfáradunk, és nem tudunk olyan gyorsak lenni, mint szeretnénk. Ezen problémák kiküszöbölésére szolgál Ebikesizer szolgáltatásunk, ami kevesebb mint 2 perc alatt milliméteres pontossággal képes felmérni a test és a kerékpár paramétereit. A gép precíz, lézeres metodikával dolgozik, amely segítségével megtalálhatod a számodra legideálisabb biciklit és ülőpozíciót. Az Ebikesizer segít neked, hogy

  • tökéletes összhangba kerülj a járgányoddal,
  • ezáltal pedig kihozhasd magadból a maximumot,
  • és elkerüld a sérüléseket.

Szolgáltatásunkat jelenleg a budapesti és a törökbálinti üzletünkben éred el, így ha új elektromos kerékpár vásárlásán töröd a fejed, érdemes hozzánk időpontot foglalnod egy felmérésre is.

Ha még nem tudod, milyen ebike-ot szeretnél, összegűjtöttünk pár kérdést, amelyek segítenek eldönteni, melyik modell illik hozzád. Ha megvan, irány az akciós készletünk! Nézz körül, majd dönts viszonylag gyorsan, hiszen az akció csak a készlet erejéig tart!