Olvasási idő: < 1 perc

Ahogy 2020 eddigi nagyobb európai rendezvényeit, úgy az eredetileg 2020. szeptember 2-5-re tervezett 29. EUROBIKE fesztivált is kénytelenek elhalasztani a rendezők. Bár a jelenlegi rendeletek — melyek szerint augusztus utolsó napjáig tilos hasonló méretű konferenciát tartani — lehetővé tennék a kiállítást, gyakorlatilag esélytelen lenne megszervezni és sikeresen lebonyolítani azt.

Új időpont és változások

Az Eurobike 2020-at novemberre helyezik át a szervezők, és a dátumváltozás mellett néhány módosítást is bevezetnek — számolt be róla a Velostrom.de. A legfontosabb változás, hogy a rendezvény lényegében csak a B2B szektor számára lesz látogatható. A szervezők 2020. november 24-26-ot jelölték ki új időpontként, s a meghívottak között kizárólag a B2B szektor képviselői, vagyis a kerékpáripar üzleti szereplői: a gyártók, az értékesítők és a média lesznek ott. Ezúttal nem lesz lehetősége a civil érdeklődőknek is bepillantást nyerni az újdonságokba és sajnos elmarad a tesztelési lehetőség is.

„Egyedülálló lehetőséget teremtünk a kerékpáripar képviselői számára, hogy egy kihívásokkal teli évben újra, személyesen is nemzetközi kapcsolatokat építhessenek, fenntarthassák a kereskedői partnerkapcsolataikat és új impulzusokkal gazdagodjanak” — jelentette be Klaus Wellmann, a Messe Friedrichshafen ügyvezető igazgatója.

Online megoldások

Nem vész el azonban minden eddigi munka: szeptember elején (1-jén, kedden) a “Bike Biz Revolution — Conference for Visionaries” címmel az Eurobike szervezői egy digitális konverenciára invitálnak, online találkozási pontot kínálva a nemzetközi piac összes szereplőjének: gyártóknak, értékesítőknek, sportolóknak, érdeklődőknek és természetesen a média képviselőinek.

A szervezők további, jövőbeli digitális megoldásokon is dolgoznak, például az Eurobike Award és az Eurobike Travel Talk vagy a Start Up Day kapcsán.

További részletekért látogass el az Eurobike 2020 oldalára!

Az ebikeshop.hu csapata biztosan részt vesz a szeptemberi online és a novemberi németországi rendezvényen is!

 


Forrás: velostrom.de és eurobike.com

Forrás:

https://www.eurobike.com/en/

Eurobike 2020: Zwei Termine