Olvasási idő: < 1 perc

A tavasz közeledte és a hőmérő higanyszálának emelkedése önmagában is sokak számára egyet jelent a kerékpár alternatív közlekedési eszközként való használatával. A koronavírus miatt kialakult helyzetben pedig egyenesen életmentő lehet azok számára, akik szabad levegőn szeretnének közlekedni, esetleg naponta szükséges ingázniuk.

Több mint alternatív közlekedési eszköz!

Egy ebike amellett, hogy eljuttat A-ból B-be, mindezt kíméletesen, partnerként teszi! Kiváló társ a sportoláshoz és remek teherszállító is lehet (teherbringáink kínálatát itt találod).

Jó hírünk van!

Ha elektromos bringa vásárlásán gondolkozol, a lehető legjobb hírrel szolgálunk: 2018-as és 2019-es modelljeinket most akciósan, 10-40%-os kedvezménnyel, egyes gépeket akár 500.000 forinttal olcsóbban is beszerezhetsz!

Zárva — mégis nyitva

A kialakult helyzetre való tekintettel bemutatótermeink jelenleg zárva tartanak, de vásárlási szándékod esetén exkluzív kiszolgálásban részesítünk! Nézelődj online, válassz, foglalj időpontot (hétköznapokon 15 óráig) elektronikusan vagy telefonon és vásárold meg új kerékpárod és kiegészítőid a hozzád legközelebbi üzletben. Országszerte már 5 városban várunk!

Lássuk az akciós készletet!

Az összes akciós bringát itt találod, de tájékozódhatsz városok szerint is, az egyes üzleteink aktuális készletéről: TörökbálintPestGyőrPécsMiskolc

Foglalj időpontot!

Az időpontfoglalónkat itt találod. Ha bármilyen kérdésed lenne, hívd fel a hozzád legközelebbi boltunkat, állunk rendelkezésedre.