Olvasási idő: < 1 perc

A fővárosban nyílik az ebikeshop.hu lánc harmadik üzlete, február 29-én! Ne hagyjátok ki a nyitóbulit, ha érdeklődtök a bringás újdonságok, a tech világa és minden iránt, ami elektromos! Kiemelt gyártók prémium elektromos bringái — aszfaltra és terepre: munkába járáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, de még teherszállításhoz is: kínálatunkban mindent megtaláltok! A teljes készletre kiterjedő 10%-os nyitási kedvezménnyel várunk, de Handrással is találkozhattok és megdumálhatjátok az ebike-os tapasztalatokat.

MILYEN MÁRKÁK VÁRNAK?

Top gyártók prémium bringáit találjátok az üzletben: Hercules, Haibike, R&M, KTM, Winora és Gepida márkájú bringákkal, valamint számos kiegészítővel és alkatrésszel (ABUS, Basil, Bosch, KTM, XLC, Yamaha típusokhoz) várunk. Ráadásul a régió legszélesebb választékát és az ország legnagyobb elektromoskerékpár-forgalmazójának háttértámogatását is biztosítjuk számotokra!

A LEGFONTOSABB INFÓK

  • Mikor? 2020.02.29. 10-15 óráig
  • Ki? Szatzger Ákos (tulajdonos, Bosch motorok szakértője) és sztárvendégünk Handrás (13-15 óráig)
  • Hol? 1135 Budapest, Szegedi út 31-33.
  • Mivel várunk? Ingyenes tesztelés, helyszíni kedvezmény (mindenre), beszélgetés, oktatás.
  • Milyen készlettel készülünk? Itt megtaláljátok az üzletben elérhető bringákat, csekkoljátok őket és válasszátok ki, hogy melyikkel mennétek egy próbakört!

SAVE THE DATE!

Irány a Facebook esemény és nyomj az “Ott leszek”-re, ha számíthatunk Rád!

EZ MÉG NEM MINDEN!

A budapesti üzlet csak egy az újak közül! Március 2-án megnyitja kapuit a pécsi ebikeshop, majd március 7-én a győri üzlet is! Mindenhol 10%-os nyitási kedvezménnyel és ingyenes tesztelési lehetőséggel várunk!

Reméljük, felkeltettük az érdeklődést! Mi nagyon várjuk a nyitóbulit, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legjobban érezzétek majd magatokat! Szóltunk: megéri eljönni!

További információk itt!