Olvasási idő: 2 perc

A tervezés akkor jó, ha egyszerű, rugalmas és teljes mértékben megfelel az igényeidnek. Mindez az ebike-élményekre is igaz. A Bosch nemrégiben bővítette az eBike Connect szolgáltatása funkcióit (az alkalmazásban és a weboldalon is) annak érdekében, hogy még több lehetőség álljon a rendelkezésedre az útvonaltervezés során. A Bosch mottója: a szükséges rugalmasság a lehető legnagyobb részletességgel. Ismerd meg az új frissítést!

Tervezz rugalmasan, szabd személyre és oszd meg könnyedén: teljesen átdolgozott útvonaltervezés a Bosch eBike Connecttel!

Spontán útnak indulni vagy részletesen megtervezni a következő kirándulást: ez éppúgy szórakoztató feladat akkor is, ha egy munka utáni tekerésről vagy egy nyaralásról van szó. Az ebike-szezon megérkeztével a Bosch is átdolgozta az alkalmazásában lévő útvonaltervezőt, és kiegészítette néhány olyan funkcióval, amelyek eddig csak a webes nézetben voltak elérhetőek.

Az eBike Connect alkalmazásról

Mostantól arra is lehetőséged van, hogy az alkalmazásban létrehozott útvonalat módosítsd, hiszen a térképes nézetben a meglévő útvonalaidat is módosíthatod. Új megállókat adhatsz hozzá, megváltoztathatod azoknak tervezett sorrendjét, az eredeti útvonalat pedig  körutazássá alakíthatod – és ez csak néhány újdonság a sok közül. Végezetül pedig egyedül te döntöd el azt, hogy a módosításokat elmented-e, vagy egy teljesen új útvonalat hozol létre a szerkesztések által.

Amikor a következő kirándulásodat tervezed, nem kell feltétlenül a tartózkodási helyedre fókuszálnod: te határozhatod meg, hogy mi legyen az útvonal kezdőpontja. Az új funkcióval megadhatod a kezdőcímet vagy pedig a térképre koppintva egyszerűen beállíthatod, hogy honnan indulsz útnak. A közvetlenül az alkalmazásból történő megosztás mostantól minden eBike Connect vagy Outdooractive túra esetében működik: egyszerűen válaszd ki a kívánt túrát, exportáld GPX formátumban, és használd az okostelefonod megosztási lehetőségeit.

eBike Connect a weben

Szeretnéd gyorsan beállítani az útvonalat indulás előtt? Ez mostantól lehetséges: ha később módosítasz egy előre elkészített/elmentett útvonalat, mostantól új útvonalként is alkalmazhatod azt. Ezután a tervezett túrát GPX-fájlként elmentheted, és közvetlenül megoszthatod azt a barátaiddal vagy családtagjaiddal.

Jó hír az Apple Watch felhasználók számára: még hatékonyabb edzés a pulzusadatokkal

Az Apple Watch által rögzített pulzusszámot azonnal átviheted az eBike Connectbe, ezáltal pedig még több adatot adhatsz hozzá a menetstatisztikáidhoz. Kövesd könnyebben, és érd el hatékonyabban fitneszcéljaidat az alkalmazás segítségével!

Hogyan működik? A legújabb frissítés telepítése után az eBike Connect Watch alkalmazás automatikusan megjelenik az Apple Watch-on. Nyisd meg, és kövesd az ott található utasításokat, hogy szinkronizáld a pulzusadataidat az Apple Watch-ról az eBike Connect alkalmazással.

A Nyon és Kiox felhasználók figyelmébe ajánljuk: az Apple Watch pulzusadatok és az eBike Connect közötti átvitel csak akkor működik, ha a Nyon és az okostelefon között aktív kapcsolat van a teljes út során.

Szívesen böngésznél pár elektromos bringa között? Nézd meg kínálatunkat!

Forrás: Bosch