Olvasási idő: 3 perc

A Bosch eBike Systems az idei újításában a hardverkomponensek és szoftverfunkciók kombinációját kínálja, egyedülálló élményt nyújtva. A kerékpározás élvezete mellett a biztonság elsődleges fontosságú, ezért ez az intelligens rendszer most még többet nyújt a felhasználó és az ebike védelmére. Az új Bosch eBike ABS nagyobb biztonságot ad fékezéskor az ecity-től egészen az eMTB-ig. Az eBike Alarm egy új riasztási funkciót kínál az ebike-ok számára, az eBike Lock és a ConnectModul együtt használva pedig még átfogóbb kiegészítő védelmet nyújt a lopás ellen, és növeli az ellopott kerékpár visszaszerzésének esélyét.

Tekerj és parkolj biztonságosabban – a 2023-as innovációk

eBike Alarm és ConnectModule

Az eBike Alarm egy riasztó, amely ideális kiegészítője a mechanikus zárnak – és még hatékonyabb a lopás elleni védekezésben: az eBike Flow alkalmazáson keresztül történő egyszeri telepítés után az okostelefon digitális kulccsá alakul. Az ebike kikapcsolásakor az eBike Alarm automatikusan aktiválódik és a legkisebb mozgásra is jelzéssel reagál. Ha az ebike jelentősen elmozdul, üzenetet küld az okostelefonra, elindul a nyomkövető funkció, és az eBike Flow alkalmazásban nyomon követhető az ebike pozíciója. Az eBike Alarm használatához be kell szerelni a ConnectModule-t és az eBike Lock-ot, valamint aktiválni kell a motortámogatás automatikus kikapcsolását.

Bosch eBike ABS

A Bosch eBike ABS nagyobb biztonságot és stabilitást nyújt fékezés közben. Az ABS négy üzemmódban áll rendelkezésre: ABS Cargo, ABS Touring, ABS Allroad, ABS Trail.

A Bosch eBike ABS ellensúlyozza az első kerék blokkolására vagy megcsúszására való hajlamot, és biztonságosabb fékezést tesz lehetővé a kerékpárosok számára szilárd aszfalton, és csúszós, kavicsos utakon is. Nem csak egyféle ABS létezik. Minden ebike-típushoz kiválasztható a megfelelő ABS, amely a lehető legjobb támogatást nyújtja a fékezési folyamat során

Bosch eBike akkumulátorok

Az intelligens rendszerakkumulátorok minden alkalmazáshoz a megfelelő szintű energiatárolást kínálják: PowerPack Frame 545, 725 és PowerTube 500, 625, 750.

Határtalan élmény: akár vidéki kirándulás, akár városi túra – a PowerPack vagy a PowerTube megszünteti a korlátokat. Minden igényhez és minden ebike-típushoz létezik megfelelő akkumulátor, az állványos változattól a vázakkumulátoron át az integrált megoldásig. A Bosch lítium-ion akkumulátorok hatalmas teljesítményüknek, hosszú élettartamuknak, intelligens akkumulátorkezelő rendszerüknek és egyszerű használatuknak köszönhetően a legmodernebbek közé tartoznak a piacon.

3 új meghajtóegység

A Cargo Line-t kifejezetten az ecargók számára fejlesztették ki. A Performance Line és a Performance Line Speed a legjobb választás sportos trekking túrákhoz és nyugodt kirándulásokhoz.

A Cargo Line mostantól a Smart Systems része. Olyan előnyöket kínál, mint a folyamatos internetes alkatrész-frissítések vagy a testreszabott rásegítési módok az eBike Flow alkalmazásban. Bármilyenek is legyenek a körülmények, a Cargo Line állandó támogatást nyújt: nagyobb tömeg mozgatása meredek lejtőn? Gyerekjáték. 

Intuvia 100

A kijelző, ami kiváló olvashatóságot biztosít a gyors és egyszerű áttekintéshez, szintén a Smart Systems része.

Az Intuvia 100 használata rendkívül intuitív és kevés utasítást igényel. A nagyméretű, jól olvasható betűknek köszönhetően a kijelző nagyon világos, és a váltási ajánlás funkció nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt tekerés közben. A vezérlőegységen keresztül egyszerűen irányítható, így a kezek a helyükön: a kormányon maradhatnak.

System Controller és Mini Remote System

A System Controller egy redukált, minimalista vezérlőegység, amely tökéletesen illeszkedik a felső csőbe. A Mini Remote a System Controller ideális társa.

Szoftverfrissítés DiagnosticTool 3

A DiagnosticTool 3 olyan új funkciókat kínál, mint a digitális szervizkönyv, melynek segítségével dokumentálhatjuk a szervizmunkákat, valamint lehetőséget biztosít a rásegítési módok egyszerű telepítésére és az új alkatrészek vizsgálatára is.

Az újítások hamarosan minden felhasználó számára elérhetőek lesznek, de amíg piacra kerülnek, ismerd meg 2021-es alkatrészkínálatunkat

Forrás: https://www.bosch-ebike.com