Olvasási idő: 2 perc

Ha választhat az ember a jó, a még jobb és a legjobb között, egyértelmű, hogy a legjobbat szeretné! Ha pedig a legjobbat keresed, érdemes a többszörös díjnyertes ebike-ok között válogatnod! 

Számos díj, számos kategória és díjazott!

Mielőtt a díjazott márkákról és a konkrét modellekről beszélnénk, tekintsük át, hogy mely díjak milyen kategóriáiban mérették meg magukat a gyártók.

The Design & Innovation Award (korábban már külön cikkben beszámoltunk róla) talán a “műfaj” legjelentősebb díja, de ezen kívül további megmérettetések is izgalmasak a bringapiacon, például a Focus E-Bike Design Award 2021, a Velomotion Leserwahl 2021, a World of MTB — Best of 2021 és az eMTB News User Award 2021: 5 díj, amelyeken csak a legjobbak kerülhetnek a nyertesek listájára! Leginnovatívabb termék, legjobb ebike motor, valamint az olvasók kedvencei kategóriánként (pl. ún. “hardtail” vagyis merevfarú MTB ill. SUV).

Díjnyertes bringák

KTM, Haibike, Riese & Müller, Bosch — koronás márkák!

Nem is húzzuk az időt, jöjjön a nyertesek listája — fókuszban azokkal a díjazott márkákkal és termékcsaládokkal, amelyek az ebikeshop.hu kínálatában is megtalálhatóak!

hatszel.hu 

Széles kínálat, top márkák, országos lefedettség, segítőkész és mindig rendelkezésre álló csapat: ez az ebikeshop.hu! Fordulj hozzánk bármikor bizalommal, hogy segíthessünk a számodra legideálisabb ebike kiválasztásában!