Olvasási idő: 2 perc

Tudjuk, tél van, hideg, országszerte felváltva hó, jég, havas eső… Nem éppen ideálisak a körülmények a romantikus kerékpározáshoz! Ajándékba mindig jó ötlet a közös élmény, de Valentin-napra megkérdőjeleznéd a páros bringázást? Mutatunk egy alternatívát!

Virág, ékszer, parfüm vs. színház, étterem, kirándulás?

Ha alapvetően a második kupacba tartozó ajándékoknak, tehát a közös programoknak örül jobban a szerelmed, akkor olvass tovább bátran, ha azonban az első csokorba tartozó meglepetéseket díjazza a párod, őszinték leszünk: csak akkor görgess tovább, ha magadat akarod meglepni egy klassz ajándékkal…

Tehát: közös bringázás. Nem feltétlen februárban, nyilván… De az ajándékot már most eltervezheted és átadhatod egy kedves kis kupon formájában. Mit írj az ajándékkártyára? (Kiemelnénk: TE írd! Ne a titkárnőddel készíttesd, inkább fogj egy közös fotót vagy egy romantikus képeslapot és kézzel írj!) A szerelmi vallomásodon és a személyes üzeneteden kívül kerüljön rá a kártyára, hogy mit tartalmaz a meglepi, mégpedig: 

  • egy szuper elektromos bringa az ebikeshop.hu-tól
  • egy klassz útvonalat és
  • egy romantikus pikniket (bizony, erről is TE fogsz gondoskodni!).

Mit gondolj végig a tervezéskor?

Milyen kondiban vagy Te illetve a párod, mekkora távot tudtok megtenni, otthonról indultok-e vagy simán jöhet néhány órányi autózás is a biciklizés helyszínére? Erdőben vagy inkább a folyóparton szeretnétek-e gurulni, esetleg ragaszkodtok a városi környezethez? 

Válassz bringát!

Ha a fenti kérdésekre megvannak a válaszok, ideje kiválasztani a megfelelő bringát! Ez persze már nem feltétlen a Te feladatod! Lépj kapcsolatba velünk, mi pedig segítünk kiválasztani a legjobb opciót — akár vásárlásról, akár bérlésről van szó! Ugye tudod, hogy országszerte már 6 üzlettel várunk, melyekben a vásárláson, tanácsadáson és szervizeltetésen kívül elektromos kerékpár bérlésére is van lehetőséged!

Segítünk az útvonal megtervezésében is!

Az elmúlt időszakban hoztunk néhány vagány útvonal-ötletet! Válassz egyet közülük vagy légy kreatív és tervezz egy sajátot például az AllTrails rendszerén kersztül. Nem jártál még az adott helyen? Semmi gond! Az útvonalat utána exportálhatod okosórádra vagy telefonodra és segítség lesz a navigációban!

Jó ajándékozást, vidám utat, kedves élményeket kívánunk!