Olvasási idő: < 1 perc

Tudtad? 2022. január 1-jétől a munkáltató adómentesen biztosíthat elektromos kerékpárt munkavállalói számára. A cég által vásárolt vagy lízingelt biciklit akár teljes mértékben magáncélra használhatja a munkavállaló. Reméljük, hogy számos magyar vállalkozás él majd ezzel a juttatási formával: az ebikeshop.hu mindenesetre ebben is partner lesz!

Miért az ebikeshop.hu?

Mert főleg egyedi, ritka és prémium kerékpárok találhatóak bemutatótermeinkben. Magyarország legnagyobb, márkafüggetlen ebike-szakkereskedéseként a legszélesebb választékkal rendelkezünk: számos piacvezető márkának hazánkban elsőszámú értékesítője vagyunk. Törökbálinton 500 négyzetméter területen, közel 200 darab azonnal kipróbálható és megvásárolható kerékpárral, Pesten 150 négyzetméteren közel 50 rögtön kipróbálható és megvásárolható elektromos bringával várunk, továbbá pécsi, miskolci és szegedi üzleteinkben is ebike-ok hada, valamint professzionális kiszolgálás vár. Vedd fel velünk a kapcsolatot mielőbb! 

Mit kell tudnod a támogatásról?

Magánszemélyként történő vásárláskor 3 év garanciát, cég nevére történő vásárlás esetén ingyenes +1 év kiterjesztett garanciaidőt (2 év) biztosítunk. A támogatási céllal vásárolt elektromos kerékpár nem kerül majd a munkavállaló tulajdonába. Vállalkozásként 0%-os önrésszel, nyílt végű lízing formájában vásárolhatsz tőlünk elektromos kerékpárt, így azok ÁFA-tartama visszaigényelhető!

A vásárlást követően is számíthatsz ránk! 

Ha kerékpárodat szervizeltetnéd, vagy segítségre, szakmai tanácsra lenne szükséged, országos szervizhálózatunk mindenben a rendelkezésedre áll. 2013 óta a Bosch hivatalos magyarországi szakszervize vagyunk, így biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb szakértelemmel rendelkezünk.