Olvasási idő: < 1 perc

Nincs egy hónapja, hogy a KTM bemutatta az első 2022-es nagyágyúit, a KTM Macina Multikat, máris megérkeztek a többiek: kijött a 2022-es KTM ebike katalógus.

A katalógust átlapozva is megmaradt az az érzésünk, hogy a már-már cargo számba menő Multi és Multi Urban formájában kapjuk a legnagyobb KTM újításokat, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a pár hete a mi oldalunkon is bemutatott Bosch The smart system motorja és a kapcsolódó termékcsaládja kerül minden 2022-es, Bosch motoros KTM gépre. Az osztrák bringavállalat katalógusából egyébként kívülről-belülről megismerhető a The smart system minden eleme, de érdemes a katalógus végére is ellapozni: ha bizonytalanok lennénk a méreteket illetően, nagyon szemléletes és pontos adatokat olvashatunk le a az aktuális E-MTB, e-trekking, e-road és e-kid modellekről, valamint az ajánlott vázméretekről is.

Azt azért ne feledjük, hogy a vázméret csak gyártói ajánlás: ha ebike vásárlásra adod a fejed, a méreteidet ebikesizerünk lézerpontossággal megállapítja, hogy valóban a tökéletes járművet vidd haza tőlünk!

De elég a beszédből, nézd inkább végig a KTM 2022-es elektromos kerékpár katalógusát! Katt a képre!

Azért azzal fontos tisztában lenned, hogy ezekre a modellekre még pár hónapot kell várni. Ha ennél türelmetlenebb vagy, nézz körül a készleten lévő KTM modellek között, és guríts ki a raktárunkból egy 2021-es KTM-et akár már a hétvégén!