Olvasási idő: < 1 perc

Már beharangztuk Facebook oldalunkon a Haibike elsőként bemutatott, XDURO AllMtn 7.0 névre hallgató modelljét, itt az ideje, hogy egy kicsit részletesebben is bemutassuk!

Mit tud a “kicsike”? 

A válasz röviden: mindent, amit egy jó össztelós eMTB-nek tudnia kell!

A Yamaha PW-X2 (250 W, 80 Nm, 36 V) középmotor igen erős “kiinduló pontja” a pedelec bringának, melyhez természetesen a legfrissebb Yamaha LCD-kijelzőt passzintotta a gyártó. A 600 Wh-s integrált akksi ergonomikusan és a szem számára is harmonikusan illeszkedik a gyönyörű karbon vázba. 

Az 5 fokozatú rásegítéssel 25 km/h végsebességet érhetünk el, a maximális hatótáv 180 km, így egy tereptúra alkalmával számos csúcsot meghódíthatunk!

A Shimano XT M8100-as, 12 sebességes váltó Shimano SLX M7100-as lánccal tökéletesen kiszolgálja Európa meredek hegyoldalait, az első villa egy prémium Fox 38 Factory Kashima 160 cm-es rugóúttal, a hátsó rugós tag pedig Fox DPX2 Factory Kashima Air, melyek maximális komfortot nyújtanak a legvadabb terepen is!

203 mm-es Shimano Deore XTM3020 tárcsafékek gondoskodnak a biztonságunkról 

Jelenleg 44 cm-es vázméretben (a trendeknek megfelelő 29”-es első és 27.5”-ös hátsó tubeless-ready kerekekkel) érhető el fizikailag is a kerékpár.

A bringa önsúlya alapfelszereltséggel 24 kg, maximális terhelése 120 kg (tehát a bringás és a kiegészítők súlya 96 kg lehet).

Lássuk a medvét!

Szatzger Ákos, az ebikeshop.hu tulajdonosa a törökbálinti üzletünkben mutatta be a bicajt! Lesd meg!