Olvasási idő: < 1 perc

Július közepén — ahogy arról már beszámoltunk —, az osztrák Mattighofenben mutatták be a KTM 2021-es modelljeit. A show legnagyobb „sztárjai” egyértelműen a hegyi bringák voltak, köztük: a Macina Prowler és a Macina Aera, de nem mehetünk el szó nélkül az Macina Style névre keresztelt onroad túrabringa mellett sem. A színek tekintetében pedig a „we bleed orange” a nagy újdonság, mely számos modell alapszíne lesz jövőre!

A hegyek új királyai — avagy “All in. All out.”

Maximális élmény: mindegy, hogy felfelé vagy lefelé gurulsz! Ahogyan a szlogen szól: „Feel the flow!” — a KTM idén a szokásosnál jobban is a felhasználói igényekre és a flow élményre fókuszál. A száguldás öröme, a természet és a sebesség adta élmények állnak a középpontban.

Típusok

Következzenek a KTM Bike Industries hivatalos Facebook oldalán már bemutatott bicajok, felsorolással és egy-egy kiemelt videóval!

Macina Prowler: Exonic, Prestige, Master

Macina Style: 610, 610 Nyon, XL, 620

Macina Aera: 271, 271 LFC, 272, 272 LFC

Tovább is van, mondjuk még?

Bosch motor

A 2021-es katalógust már feltöltöttük, lapozd csak át! Folyamatosan jönnek az újabbnál újabb elektromos bicajok, ha részletesen is érdekel egy-egy bicaj, ha kíváncsi vagy, mit dobott még piacra az 1964 óta jelen lévő osztrák gyártó, akkor maradj velünk és figyeld napi szinten a hátszél.hu-t!