Olvasási idő: < 1 perc

Szeptemberben, Szegeden, a dél-alföld központjában nyílik az ebikeshop.hu lánc hatodik üzlete! Ha érdeklődsz a bringás dolgok, a tech és az elektromos világ újdonságai iránt, feltétlenül várunk már az első héten! Szívesen gurulnál be a munkahelyedre is, de utálod, hogy leizzadsz? Családi kirándulás, sportolás és teherszállítás? Egy jó elektromos bringával az sem lehet akadály! Kiemelt gyártók prémium ebike-jai a szegedi üzlet kínálatában is!

Milyen márkák várnak?

A legnevesebb elektromoskerékpár-gyártók prémium bringáit találod az üzletben, például a Hercules, Haibike, R&M, KTM, Winora és Gepida márkák legfrissebb modelljeivel, valamint számos kiegészítővel és alkatrésszel (ABUS, Basil, Bosch, KTM, XLC, Yamaha típusokhoz) várunk. Válaszd a régió legszélesebb választékát és az ország legnagyobb elektromoskerékpár-forgalmazójának háttértámogatását is biztosítjuk számodra!

Nyitási kedvezmény?

Bizony! A nyitás hetében teljes készletre kiterjedő 10%-os nyitási kedvezménnyel várunk, sőt, a nyitóbulin Szatzger Ákossal, az üzletlánc tulajdonosával, minden “ebike-titkok tudójával” is eszmét cserélhetsz a nyitás napján! A kedvezmény és a konzultáció mellett tesztre is lesz lehetőséged — mindenképp megéri eljönnöd az első napokban!

Szeptemberben várunk!

  • Pontosan mikor? Figyeld Facebook-oldalunkat, hamarosan nyilvánosságra hozzuk a pontos időpontot!
  • Ki? Szatzger Ákos (tulajdonos, Bosch motorok szakértője)
  • Hol? 6722 Szeged, Attila utca 17-19.
  • Mivel várunk? Ingyenes tesztelés, helyszíni kedvezmény (mindenre), beszélgetés, oktatás.
  • Milyen készlettel készülünk? Hamarosan feltöltjük rendszerünkbe az üzletben elérhető bringákat!

És ez még nem minden!

Tudtad, hogy üzletünkben a vásárlás mellett bérlésre és szervizeltetésre is lesz lehetőséged? Legyen szó akár egy tisztításról, beállításról, szoftverfrissítésről vagy komolyabb szervizről, legénységünk profi supportot nyújt, bármilyen segítségre lenne is szükséged!

Várunk szeretettel!