Olvasási idő: < 1 perc

Hatalmas meglepetés és öröm ért minket, a vártnál kicsit hamarabb érkeztek a KTM jövő évi modelljei. Ezt az örömöt és az első élményeket szeretnénk megosztani veled is.

A KTM sokáig húzta, de végre megszereztük a katalógust is, amiben megtekintheted az új bringák technikai jellemzőit.

Lapozz bele!

Amennyiben tüzetesen végignézted a katalógust, minden bizonnyal feltűntek az újdonságok, de azért a legfontosabbakat megemlítjük. Amit első helyen ki kell emelnünk a 2020-as modelleket tekintve, az a negyedik generációs Bosch motorok megjelenése (Performance Line illetve Performance Line CX), melyek kisebbek és sokkal modernebbek elődeiknél. A legnagyobb innováció a negyedik generáció tekintetében az, hogy kikapcsolt hajtásnál teljesen megszűnik az ellenállás, ami elég nagy előrelépésnek mondható, már csak azért is, mert ezzel egy nagyon vágyott tételt pipálhatunk ki a kívánságlistánkról.

Gyere el törökbálinti bemutatótermünkbe és csodáld meg, próbáld ki a KTM újdonságait! Ráadásul Magyarországon egyelőre csak nálunk teheted ezt meg a termékek széles skáláját tekintve. Meghoztuk a kedved? Még hezitálsz? Íme néhány fotó, ami után nem marad kérdés:

Az új KTM elektormos kerékpárok további érdekességeit, elérhetőségüket és az árakat keresd webáruházunkban, ide kattintva!