Olvasási idő: < 1 perc

„2011 óta foglalkozunk intenzíven pedelec bringákkal. Prémium elektromos kerékpárokat értékesítő vállalkozásunk Magyarországon jelenleg piacvezető. Nálunk az ebike-ozás nemcsak munka, hanem szenvedély is!” — így mutatja be az ebikeshop.hu-t Szatzger Ákos tulajdonos, ügyvezető, akivel személyesen is gyakran találkozhatunk a „bázison”, vagyis a törökbálinti bemutatóteremben.

Itt minden van, ami nincs, azt megszerezzük!

Törökbálinti üzletünk a legrégebbi és a legnagyobb! Óriási üzlethelyiségünkben 12 márka 190 különböző kerékpárja található meg kiállítva, próbára készen, ugyanakkor több száz négyzetméteres raktárunkban modellek sokasága vár összeszerelésre. Szervizes csapatunk minden városban profi, de elmondhatjuk, a törökbálinti csapat már nagyjából mindennel találkozott, amivel egy ebike-szervizes szakember találkozhat. 

Jöhet a virtuális séta?

És most gyere, tarts velünk, engedd meg, hogy bemutassuk üzletünket kívül-belül, győződj meg róla a saját szemeddel: nem túloztunk a több száz bringával!

 

Tesztelésre fel!

Ha kedvet kaptál és ellátogatnál személyesen is, tudnod kell: az üzletünkben található ÖSSZES kerékpárt kipróbálhatod (S-pedelechez természetesen jó, ha nálad van a jogosítványod is): az üzlet előtti óriási parkolóban, sőt, akár a környező utakon is biztonságosan tesztelheted a kiválasztott gépeket.

További információk