Olvasási idő: 3 perc

Amikor valaki rád pillant, azonnal megállapít néhány dolgot rólad pusztán a megjelenésed alapján. A farmered, a zakód, a táskád, a hajad… ez mind mind mesél rólad, ahogyan az is, hogy milyen közlekedési eszközt választasz magadnak. Megjelent az Ebikeshop első, saját ebike-márkája, amelynek trendszetter modelljeivel a városi bringázás során is önmagad lehetsz: ismerd meg a Rideonicot, és pörögj rá a részleteire!

Új trekking ebike az Ebikeshoptól

A rendszeresen használt kerékpár a szettünk része, így fontos, hogy tudásában és megjelenésében egyaránt passzoljon hozzánk. Ezért az Ebikeshop első elektromoskerékpár-koncepcióját úgy álmodtuk meg, hogy miközben minden komponens tudását maximálisan kihasználod, önmagad is megmutathasd általa. Bringánk bárhová elvisz, és a rásegítésnek hála abban a szettben indulhatsz útnak, amiben igazán önmagad lehetsz. Elutasítod a szürke hétköznapokat? Színesítsd az aktív mindennapokat egy igazán trendi ebike-márkával: pattanj Rideonicra!

Ismerd meg a Rideonic technikai paramétereit!

Az ebike lelke, a motor

A Rideonic Trekking 1.0-ba egy 50 Nm-es Bosch Active Line Plus motor került. Ez a motor főképp városi használatra, vagy kisebb túrákra javasolt. Sík terepen a leghatékonyabb, de dombos vidéken is nyugodtan használhatod. Ez a generáció a Bosch egyik legtovább gyártott családja, ezáltal rendkívül megbízható és kiforrott technológiáról beszélhetünk. A motor ellenállása szinte nulla, így ha esetleg lemerülne az akkumulátor, akkor is könnyedén tekerheted a kerékpárt.

Akkumulátor

A motornak, valamint a vázba integrált, 500 Wh-s akkumulátornak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ez a gép nem hagy cserben, akár 120 km hatótávot is elérhetsz vele. 

Kijelző

A kijelzőt szintén a Boschtól választottuk: a Purion könnyű kezelhetősége és a minimalista kialakítása nemcsak a megjelenésedhez, de a valódi ebike-élményhez is sokat ad hozzá. A legszükségesebb információkat hüvelykujjad egyetlen mozdulatával megkaphatod, miközben végig két kézzel fogod a kormányt. Kiválóan olvasható, háttérvilágítással rendelkezik, vakításgátló kijelzője pontos leolvasást tesz lehetővé.

Ergonómia és kényelem

A Rideonic modellek a városi és a túra gépek között helyezkednek el. A 28″-os kerékátmérő az aszfalton vagy enyhébb terepen (erdei ösvény, döngölt földút) is megállja a helyét. Kényelmes és könnyű, a magas kormány pedig kíméli a derekadat, így ez az etrekking a mindennapi városi használat mellett hosszú távú kirándulásokra is alkalmas.

Rideonic

Az ebike-márka, amit az egyéniségedhez igazíthatsz

A tudás fontos, de nem minden. A Rideonic Trekking 1.0-t úgy alkottuk meg, hogy megjelenésében is különleges legyen, kiegészítse és kiemelje a személyiséged azon részeit, amiket te is kidomborítanál. A kerékpár teljesen fel van szerelve (sárvédővel, csomagtartóval, kitámasztóval, világítással), hogy minden kalandra a megfelelő módon készülhess fel.

A tervezés során az ebike-világra kevéssé jellemző színeket a 21. századi trendeknek megfelelően választottuk ki: a Rideonic négy különböző, mattra fújt színben kapható, amely árnyalatok gondoskodnak arról, hogy a férfi és női bringások, valamint a visszafogottabb és kihívóbb színek kedvelői is megtalálják kedvencüket.

Rideonic

A Rideonickal garantált a minőségi ebike-élmény

A Rideonicot a magyar vásárlói igények maximális figyelembevétele mellett terveztük meg. Magában hordozza a felsőkategóriás elektromos kerékpárok legjobb tulajdonságait, mindezt mégis megfizethető áron, hiszen nem tettünk bele semmi felesleges extrát – ami viszont belekerült, abban az utolsó áramkörig megbízhatsz. Ez a bringa bárhová elvisz, ha úgy akarod, akár erőlködés nélkül, így bármennyire is rohanós a napod, reggel abban a szettben indulhatsz útnak, amiben igazán önmagad lehetsz. Ismerd meg modelljeinket!