Olvasási idő: 2 perc

A kalandok télen is várnak – ugye még te sem pakoltad el az ebringádat? Ne hagyd, hogy az egyre csípősebb idő a kedvedet szegje: gurulj ki a szabadba és gyűjts a téli szezonban is felejthetetlen emlékeket!

Vigyázz, változik a nyitvatartás!

Szeretnél személyesen szétnézni kínálatunkban vagy akár kipróbálni egy elektromos bringát? A téli hónapokban is szeretettel várunk 6 üzletünk valamelyikében, válaszd ki weboldalunkról a hozzád legközelebbit! Indulás előtt ne felejtsd el ellenőrizni nyitvatartásunkat, ugyanis novembertől tavaszig csak hétköznapokon, 9-17 óra között tudsz benézni hozzánk.

Találd meg a tökéletes társad!

Az Ebikeshopnál hiszünk abban, hogy ha megtaláltad a hozzád illő elektromos kerékpárt, kettőtök közös utazása egy életre szól. Minden vásárlónk más testi adottságokkal és igényekkel rendelkezik, így természetes, hogy eltérő ebike-modellekben lelik meg kétkerekű párjaikat. 

Üzleteinkben innovatív ebikesizer áll a rendelkezésedre, ami a legmodernebb technológiának köszönhetően kevesebb, mint 2 perc alatt, milliméteres pontossággal képes felmérni a test és a kerékpár paramétereit. A tőled begyűjtött adataink alapján, valamint a rendszerbe előzetesen betáplált kerékpáradatok alapján az eszköz szoftvere segít a kiszemelt ebike finomhangolásainak elvégzésében és a tökéletes ülőpozíció megtalálásában.

téli nyitvatartás

Gondoskodj ebike-odról a téli hónapokban is!

Fontosnak tartjuk, hogy a kerékpárjainkat ne csak eladjuk, de képesek legyünk profi módon szervizelni is. Az országban elsőként szereztük meg a hivatalos Bosch szakszerviz címet, így biztosítva vásárlóinkat arról, hogy az Ebikeshop ebicajai nemcsak az átadáskor, hanem hosszú távon is a legjobb kezekben lesznek nálunk. Szolgáltatásainkért és időpontfoglalásért kattints ide!

téli nyitvatartás

Nézd meg akciós ebringáinkat!

Szeretnéd megtapasztalni a kompromisszummentes kerékpározás összes előnyét? Hétvégén legszívesebben túrázással ereszted ki a fáradt gőzt? Válts elektromos kerékpárra, amelyet teljes mértékben a saját igényeidre szabhatsz, és amellyel egyszerre élvezheted a szabadság és a mozgás örömét. Szemezgess kedvezményes árú raktárkészletünkből, de ne válogass sokáig, nehogy elvigyék előled az utolsó darabot!