Olvasási idő: < 1 perc

Üzletjáró sorozatunk megérkezett Dél-Magyarországra: ismerd meg közelebbről a 2020. szeptemberében átadott szegedi üzletünket, bemutatótermünket!

Belvárosi lokáció!

A Bartók tér és a Mars tér között félúton találsz minket, az Attila utca 17-19. szám alatt! Ha erre jársz, mindenképp ugorj be hozzánk, hiszen amellett, hogy megsasolhatod a kínálatunkat, kollégáink mindig örömmel beszélgetnek veled és segítenek meglévő bringáddal kapcsolatos karbantartási kérdésekben vagy a leendő bringáddal kapcsolatos döntésben.

Sétálsz velünk egyet?

Gyere, tarts velünk és meggyőzzünk, tényleg érdemes lesz személyesen is bejönnöd!

Nyitvatartás

Üzleteink téli és nyári nyitvatartással rendelkeznek. 2020. november 2-től hétfőtől péntekig 9:00-17-ig várunk! Kedvet kaptál és ellátogatnál személyesen is? Gyere, várunk: megnézheted több mint 30 készleten lévő prémium ebringánkat, kérdezhetsz, tesztelhetsz, bérelhetsz… Tudtad? A kerékpárok között találsz bérelhető és használt modelleket is, ezeket külön megtalálod ebben a listában.

Még több segítség és infó…

Hallottál már az ebike-okról, de egy kicsit többet szeretnél megtudni magukról a bringákról, a bringaválasztás rejtelmeiről? Akkor mindenképp érdemes letöltened és átolvasnod ingyenes ebookunkat!

Akár konkrét, akár általános kérdésed van, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Láttad már a 2021-es KTM-modellekről szóló videónkat, esetleg csekkolnád a Haibike egyetlen, eddig megérkezett jövő évi prémium montiját?