Olvasási idő: 2 perc

Kapcsolódj ki egyedül vagy akár családoddal: óra alapú elektromos kerékpárbérlési szolgáltatásunkkal akár egy egész napos túra is belefér! 

Aktív pihenés a Balaton környékén!

Ahogyan arról már beszámoltunk, nyár óta új szolgáltatásunk, az ebikeshopgo keretében a Balaton két városában is bérelhetsz elektromos kerékpárt az ebikeshop.hu jóvoltából és kalandozhatsz kedvedre a környéken.

Hogyan működik a rendszer?

Mai cikkünkben bemutatjuk lépésről-lépésre, hogy hogyan is működik a bérlés!

1. Regisztrálj a szállodától kapott QR kóddal! 

Olvasd be mobiltelefonoddal a szállodában (jelenlegi partnereink: Alsóörs: Hotel Marina és Balatonfenyves: Fenyves Yacht Club) kapott QR kódot (ami nem azonos a kerékpáron lévővel) és máris indulhat a regisztráció. Ehhez semmilyen alkalmazást nem kell telepítened, pár perc lesz az egész. 

2. Válassz egy túrát! 

Nehézségi szint és idő alapján is rendszereztük a túráinkat, hogy könnyen megtaláld a neked valót: a könnyű, 2 órás túrától kezdve, a középhaladó túraterven át egészen a kifejezetten nehéznek mondható, 5 órás kirándulásig különböző útvonalakat készítettünk.

3. Oldd ki a kerékpárokat! 

Az elektromos kerékpárok biztonsági okok miatt a töltőállomáshoz vannak rögzítve egy sodrony lezáró segítségével. A bérlés megkezdésekor a mobiltelefonod segítségével tudod kinyitni a kerékpárokat. A bérlés befejezésekor ide kell majd visszazárnod a bringát. Kérjük, hogy a városi töltőállomásoknál is használd ezt a módszert.

Milyen bringával tekerhetsz?

A Hercules Futura Pro I-F8 modellje egy 400 Wh-s akksival ellátott, 25 km/h sebességre képes elektromos bicikli. Egy igazi, német precizitással kidolgozott túrázásra szánt pedelec, nagy hatótávolsággal és elég erővel, hogy a legmeredekebb emelkedőkön is könnyű szerrel feltekerj… Kipróbálnád? Ha igen, irány az ebikeshopgo.hu oldala és regisztrálj mielőbb!