Olvasási idő: 2 perc

Megfogadtad, hogy 2024-ben többet fogsz mozogni, biciklire pattanni? Az évkezdés valóban nagy löketet adhat az elhatározáshoz, azonban sokszor nem ilyen egyszerű annak megvalósítása. Legújabb cikkünkben megmutatjuk, hogyan integrálhatod az elektromos kerékpározást a napi rutinodba. Olvass tovább hasznos tippjeinkért!

Megfogadom, hogy az ebike-ot választom

Az ekerékpárok előnyeiről számos cikket írtunk korábban, ezért most csak párat említünk közülük. A teljesség igénye nélkül: az elektromos kerékpár egy hosszútávon megtérülő befektetés, hiszen olcsóbb a fenntartása, mint például egy személygépkocsinak, ráadásul nemcsak környezetbarátabb közlekedési alternatíva, de gyorsabb is lehet, ha városon belül szeretnél eljutni A-ból B-be. 

Megfogadom, hogy alaposan utánanézek

Először is azt kell eldöntened, miért van szükséged a bringára. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket: Milyen távokat szeretnék megtenni? Napi szinten vagy csak eseti jelleggel fogom használni? Terepen vagy aszfalton tervezek tekerni? Fontos alaposan utánajárnod, melyik a tökéletes kerékpár számodra, mivel amennyiben nem teszed, előfordulhat például, hogy egy feleslegesen nagy motorral vagy akkumulátorral ellátott modellt választasz,, hiszen te csak egy városi biciklire vágysz. Ugyanez fordítva is előfordulhat: lehet, hogy a választott ebike képességei alulmaradnak a te igényeidhez képest. Ha biztosra mennél, ne félj szakértői segítséget kérni, foglalj időpontot az Ebikeshopnál, és egy órán át osztatlan figyelmünket élvezheted, így biztosan minden felmerülő kérdésedet felteheted!

Újévi fogadalmak kerékpárosoknak

Megfogadom, hogy teszek egy próbát

A legjobb módja annak, hogy megtudd, hosszútávon mennyire lenne élvezetes az elektromos kerékpározás, az, ha kipróbálod. Pattanj bringára, és derítsd ki, milyen hatással van a napodra, ha tömegközlekedés vagy autó helyett ebiciklivel mész a munkahelyedre, bevásárolni, vagy bárhová, ahol elintéznivalód akad!

Megfogadom, hogy tekerni fogok

Amellett, hogy a napi teendőidet kerékpárosan intézed, azt is érdemes kipróbálnod, hogy dedikált időt szánsz a biciklizésre. Egyesek azt határozzák el, hogy minden nap elmennek sétálni – te miért ne dönthetnéd el ugyanezt az ebike-ozásra vonatkozóan?! A választott időnek nem kötelező egy konkrét időpontnak lennie: elindulhatsz reggel, délelőtt, délután, este, iskola vagy munka után, de akár akkor is, “amikor épp kedved van”. A lényeg, hogy tartsd magad az elhatározáshoz, miszerint naponta tekerni fogsz!

Újévi fogadalmak kerékpárosoknak

Az elhatározás megszületett, már csak a bringa hiányzik hozzá? Akkor irány az Ebikeshop! Válogass webshopunk kínálatából, vagy foglalj hozzánk időpontot, és látogass el üzleteink egyikébe, hogy személyesen is megismerkedhess kerékpárjainkkal!