Olvasási idő: 3 perc

Érdekel, hogy melyek 2021 leglenyűgözőbb bringái, milyen trendek várhatóak a bringaiparban a következő években? Több ezer tesztkilométer és hosszú érvelések után megtaláltuk a válaszokat. Lehull a lepel — jöjjenek a 2021-es díj győztesei!

A bringás világ legmenőbb díja!

A „The Design & Innovation Award” több mint egy átlagos díj. Ezt a díjat megnyerni annyit tesz, mintha a „legkirályabb termék” címkéjét viselné egy bringa. Nem más ez a díj, mint a kerékpáripar Oscar-díja!

The Design & Innovation Award 2021 A legjobbak legjobbika!

A “The Design & Innovation Award” több mint egy plecsni. Ez az egyetlen olyan díj, ahol valódi, szakmai terméktesztek és mélyinterjúk, komoly mérlegelések, összehasonlítások után hozza meg a zsűri a végső eredményt. Még egyszer hangsúlyozzuk: a bírák a következő szezon legmenőbb bringáit analizálták, s döntöttek arról, hogy melyik legyen a legjobbak között is a legjobb.

The Design & Innovation Award 2021

A „The Design & Innovation Award” célja, missziója

Ez a díj útmutatást nyújt az egyre differenciáltabb, új termékekkel és leendő trendekkel elárasztott piacon, referenciaértéket állítva fel a legkiválóbb termékekre a szabadtéri, kerékpáros és fitnesz-szektorban, emellett a jövőbeli innovációk katalizátora is egyúttal.

Megbízható, tudományos és szakmai

A 30 fős, nemzetközi újságírókból, tesztelőkből és mérnökökből álló zsűri, egytől-egyig a saját területük legnevesebb szakértői közé tartoznak.

The Design & Innovation Award 2021

Hol tesztelik a kerékpárokat?

Lehetetlen egy termék értékét vagy potenciálját egy konferenciateremben vagy laboratóriumban mérni. Egy jó termék gyakran több mint alkatrészek összessége, és ahhoz, hogy valóban lássuk és fel tudjuk mérni a termékek kiválóságát, kíméletlenül, a való világban kell tesztelni azokat. A nyüzsgő, magashegyi falu, San Vigilio macskaköves utcáitól a Kronplatz-i Herrensteig nyomvonal brutális sziklakertjén át, egészen a zord Fanes-Sennes-Prags Parkig (UNESCO Világörökség): nincs jobb vagy lenyűgözőbb hely a következő szezon elektromos MTB-inek tesztelésére.

Szeretnél többet tudni a díjról? A Design Innovation Award honlapján olvashatsz róla bővebben.

2021 díjazottjai

Ez az első és egyetlen díj, amely maximálisan átfogó áttekintést nyújt, kiemeli a potenciált és megvitatja a nevezett termékek esetén az innováció valódi értékét. A zsűr idén is számtalan órát fektetett be, hogy 2021 legizgalmasabb termékeit elemezze és tesztelje. Jöjjenek a 2021-es Design & Innovation Award díjazott bringák!

Két fantasztikus eMTB mellett az ebikeshop.hu által forgalmazott, két szintén kiemelt márkáink között nyilvántartott Riese & Müller kerékpár is helyet kapott a toplistán! Előbbiek az eMTB, utóbbiak pedig az Urban kategória díjazottjai lettek.

Beszéljenek helyettünk a képek!

The Design & Innovation Award 2021
HAIBIKE AllMtn 7
The Design & Innovation Award 2021
Specialized S-Works Turbo Levo SL
The Design & Innovation Award 2021
Riese & Müller Homage
The Design & Innovation Award 2021
Riese & Müller Roadster

Mindhárom márka (Haibike, Specialized és Riese & Müller kiemelt kínálattal megtalálható az ebikeshop.hu üzleteiben.

 


Fotók: Valentin Rühl, Christoph Bayer, Benjamin Topf
Forrás: design-innovation-award.com