Olvasási idő: 2 perc

Izgalmak és műhelytitkok a javából! Van egy kis időd? Dőlj hátra és élvezd az osztrák márka 2022-es modelljeinek bemutatóját! A Prestige, a Master és a Pro verziók mind megtalálhatóak az Ebikeshop kínálatában is, így azon kívül, hogy megismerkedsz velük videóinkból, a Dream Builder csapatának köszönhetően végigkísérheted, hogy hogyan készül el egy Prowler Prestige 15 perc alatt! Tarts velünk!

ALL IN. ALL OUT.

Készen állsz? A Macina Prowlerbe a KTM fejlesztőcsapata szó szerint mindent beletett — hogy Te is mindent ki tudj hozni általa magadból! Ezt a kerékpárt a legapróbb részletekig a tökéletesség és az átgondoltság jellemzi: ahogy kitalálták és ahogy felszerelték, egyaránt maximum pontot érdemel. 

 

ALL IN. ALL OUT. Bemutatkozik a KTM Macina Prowler 2022

A 180 mm-es első és a 170 mm-es elmozdulás hátsó rugóút egyértelművé teszi, hogy ezt a kerékpárt a magas igénybevételű trail és enduro használatra szánták. A karbon vázat a bevált DiMMiX abroncsokkal szerelték fel: 29″-es kerék elöl az optimális menetstabilitás érdekében, 27,5″-os PLUS abroncsokkal párosítva hátul (a legjobb erőátvitel és tapadás érdekében) megmutatja minden előnyét nehéz terepen. 

Ezeknek a kerékpároknak a szíve egy új fejlesztésű váz, a bevált STRAIGHT-LINE-LINK (SLL) koncepcióval és az új BOSCH SMART SYSTEM-mel kombinálva. Az „önszabályozó” BOSCH rendszerrel, (amelyet az új vezérlőegység könnyen felismer) azonnal készen állsz a digitális jövőre, a kényelmes és tudatos ebike-ozásra. 

A rendszer tartalmazza a KIOX 300 kijelzőt, a BOSCH PERFORMANCE LINE CX motort, egy 4A-s töltőt és a valaha volt legerősebb BOSCH POWERTUBE akkumulátort (750 WH) a még nagyobb hatótávért. Ezen kívül az EBIKE FLOW APP megnyitja az ajtót egy új világ felé: összekapcsol kerékpároddal. 

A KTM mérnökeinek — és mesteri munkájuknak — köszönhetően a bevált vázgeometriát az akkumulátor méretének és kapacitásának újbóli növekedése mellett is sikerült megtartaniuk. Az akkumulátor eltávolítása és visszahelyezése egyszerűbb, mint valaha. A POWER TUBE TOP LOADER (PTTL) a KTM saját innovációjának neve a felhasználóbarát akkumulátorkezelés terén.

Hogyan készül a Prestige, s mitől annyira presztízs?

Erre tényleg csak az a válaszunk, hogy nézd meg! Ha érdekel a bringaépítés, áldozz rá 15 percet az életedből, mert megéri!

Dream Build Design: KTM Macina Prowler Prestige)

Bringázol? Kipróbálnád?

Lecsekkolnád élőben is a KTM elektromos kerékpárjait? Új kalandokra vágysz? Vállalkozó vagy? Ha vállalkozásépítésen gondolkozol és új lehetőségekre vágysz, vásárolj elektromos kerékpárt! Okos befektetés: egyúttal vállalati státusz. Keress minket bizalommal, teszteld kerékpárjainkat és válassz az Ebikeshop kínálatából!

Prestige, Master és Pro verziók az Ebikeshop kínálatában.