Olvasási idő: 2 perc

Vegyél neki egy olyan verdát, amivel kényelmesen és praktikusan közlekedhet! Nem, nem egy cabrióra gondoltunk (bár lehet, hogy annak is örülne), inkább egy elektromos cargo biciklire, amivel elviheti a gyerekeket az oviba, könnyedén bevásárolhat a piacon, kirándulhat a kutyával, cicával, de akár kertészetből is hazagurulhat egy új cserjével.

Erős kezdés után még erősebb folytatás!

Tudjuk, hogy a bevezető egyeseknél kiverte a biztosítékot, de a következő videót megnézve be kell látnunk, hogy egy aktív, kerékpározni és főzni is szerető nő számára igenis főnyeremény egy ilyen kerékpár! Megéri egy picit tovább olvasnod!

Kulináris túra

A Bosch erőteljes hajtásrendszerének és megbízható támogatásának köszönhetően a kerékpárral bevásárolni indulóknak nem kell többé aggódniuk a csomagok súlya miatt – még emelkedőn sem. Cooking Catrin gasztroblogger kerékpárra cserélte autóját Klagenfurt belvárosában! Nagyon értékelte az elektromos hátszelet és a Riese & Müller Packster nagy terhelhetőségét, melynek hála a teljes bevásárlást egyetlen úttal letudhatta.

A parkolási nehézségek és a piros lámpák nem jelentenek többé problémát, ahogyan az sem okoz gondot, hogy feltekerjen egy nagyobb emelkedőn a nagybevásárlás után a Riese & Müller Packsterrel. A Packster “ínyenc kosárrá” válik a videóban!

Ecargo állami támogatással?

Igen! 2022. február 7-től december elejéig közel 400 millió forintos támogatást lehet igénybe venni az elektromos teherkerékpárok beszerzésére, kerékpáronként maximum 500.000 Ft-os állami támogatással. Tudj meg minden részletet a pályázatról (aktuális pályázatleadási időszak márc. hónap elején!) és ismerd meg az Ebikeshop kínálatában elérhető cargo bicajokat még ma!