Olvasási idő: 2 perc

Egy eBike nagy értéket képvisel, ezért egyre gyakrabban keltik fel az ilyen bringák a tolvajok figyelmét is. Mit tegyünk, ha biztonságban akarjuk tudni gépünket, miközben beülünk kávézni, vagy bármilyen más okból valahol ott kell hagynunk? A megoldás a Bosch által kifejlesztett intelligens lopás elleni rendszer!

Bosch intelligens lopás elleni rendszer!
https://www.bosch-ebike.com/

A Bosch Smart System ConnectModule segítségével mindig tudni fogod, hogy épp hol van a bringád.

Ebben az akár utólag is felszerelhető kis dobozban egy GPS vevő és egy mobiltelefon szerelemgyereke testesül meg.

A GPS nyomkövető nem csak tájékoztatást nyújt. A ConnectModule lopásgátló eszközként és riasztórendszerként is szolgál. A kifinomult érzékelők észlelik az ebike-od gyanús mozgását, és lopási kísérlet esetén aktiválják a riasztást. Kizárólag Bosch Smart System rendszerrel szerelt kerékpárokkal kompatibilis!

A Flow+ egy előfizetéses szolgáltatás a Smart systemes rendszerrel és ConnectModele-lal szerelt kerékpárok számára. Extra biztonsági lehetőségekkel fokozza az eBike-os élményt: csatlakoztathatja eBike-ját az internethez, hogy megóvja a lopástól.

https://www.bosch-ebike.com/

Az új Bosch eBike Alarm rendszer

Amikor egy eBike-t választunk, nemcsak a kényelem és a teljesítmény a fontos, hanem az is, hogy elektromos kerékpárunk megfelelő védelmet kapjon. Ezt felismerve a Bosch olyan fejlesztéseket hajtott végre a tolvajvédelmi rendszer területén, hogy az elektromos kerékpárok tulajdonosai nyugodtabban közlekedhessenek.

Az újratervezett eBike Alarm rendszer még hatékonyabb védelmet biztosít. Az új funkciók, köztük a távirányított zár és a riasztás, nagyobb kényelmet és védelmet biztosítanak.

Nincs esélye a tolvajoknak

A legújabb eBike Flow alkalmazásfrissítés lehetővé teszi az elektromos kerékpárt használók számára, hogy hatékonyan megvédjék bringájukat. Ráadásul ehhez akár okostelefonjukat, akár Kiox 300 vagy Kiox 500 kijelzőjüket is használhatják digitális kulcsként.

Az egyik új funkció az ingyenes eBike Lock lopás elleni védelemre épül. Az alkalmazás telepítése után ez ugyanis letiltja az elektromos motor működését, amint a járművet kikapcsolják. A mechanikus kerékpárzár mellett így az eBike Lock további biztonságot nyújt, a frissítésnek köszönhetően ez az előny mostantól a Kiox 300 és Kiox 500 modellekkel is használható.

https://www.r-m.de/

12 hónapos próbaidő

Először tesztelje, majd döntse el: az eBike Alarm az eBike Flow alkalmazásban* történő aktiválástól számított 12 hónapig benne van a ConnectModule vételárában. Az eBike Alarm digitális szolgáltatás nem újul meg automatikusan. Ha 12 hónap után is szeretné használni, az eBike Alarm havi 4,99 euróba vagy évi 39,99 euróba kerül.