Olvasási idő: 3 perc

A Bosch új Performance Line SX elektromos kerékpár motorja megjelent a piacon, kihívást jelentve a könnyű e-MTB motoroknak, nagy nyomatékkal és progresszív menetmódokkal, ígérve sportos e-bike élményt. Az innovatív rendszer adaptív, többféle Bosch komponenssel kompatibilis, és az eBike Flow app segítségével egyénre szabható használati módokat kínál.

Bosch Performance Line SX
https://ebike-mtb.com/

Bosch Performance Line SX: Úttörő a könnyű e-mountainbike szegmensben

A Bosch új elektromos kerékpár rendszerével, a Performance Line SX motorral lépett be a könnyű e-MTB-ok piacára. Az SX nagyobb és nehezebb a TQ és a FAZUA versenytársainál, de a Bosch innovatív megközelítése lehetővé teszi, hogy a teljesítmény és a könnyedség szempontjából is versenyképes legyen azokkal.

Bosch Performance Line SX
https://ebike-mtb.com/

Bosch Performance Line SX részletesen

A Bosch Performance Line SX motor kiemelkedő jellemzője a nagy nyomaték és csúcsteljesítmény. A 55 Nm-es nyomatékú és 600 wattos csúcsteljesítményű motor 30 Nm-al kevesebb erőt biztosít, mint a CX, de kétszer annyit, mint a TQ legnagyobb modellje. A motor célközönsége a sportos e-MTB használók és városi ingázók, illetve gravel e-bike kerékpárok iránt érdeklődők.

Bosch Performance Line SX
https://ebike-mtb.com/

Személyre szabhatóság

A Bosch Performance SX remekül testre szabható. A Smart System rendszer részeként a motor különböző akkumulátorokkal, kijelzőkkel és távirányítókkal használható. A Bosch ígérete szerint folyamatosan bővítik ezen kiegészítők választékát. Az eBike Flow app segítségével személyre szabhatjuk az egyes módok jellemzőit, valamint hasznos navigációs funkciókat és biztonsági jellemzőket is kínál a rendszer.

Bosch Performance Line SX
https://ebike-mtb.com/

Kompaktság és a bringázás élménye

Az SX tervezésekor a Bosch kisebb méretre és természetesebb pedálozás érzetére törekedett. Bár a vázakkal való integrálhatóságnál kevésbé rugalmas, mint versenytársai, azt ígéri, hogy egy analóg bringához hasonlóan kényelmes lesz rajta a tekerés.

A menetstílus testre szabása

A motor négy különböző rásegítési módot kínál, beleértve az új, progresszív Sprint módot is, amely városi használatra lett kifejlesztve. Terepen azonban a Turbo és az EMTB mód nyújt akár 340% segítséget is.

Súly és kompatibilitás

A Bosch Performance Line SX motort a 400 Wh-os CompactTube 400 akkumulátorral fejlesztették ki, amely mindössze 2 kg-ot nyom. E teljes rendszer így 4 kg körüli tömegű, versenytársaihoz hasonlóan. Emellett kompatibilis további Bosch Smart System akkumulátorokkal és kontrollerekkel is.

A Bosch Performance Line SX motor összegzése

A Bosch Performance Line SX nem a legkönnyebb a piacon, de ügyesen összesíti a teljes teljesítményű és a könnyű e-MTB hajtóművek előnyeit. A motor páratlan, sportos vezetési élményt, kitűnő terepteljesítményt és rugalmas konfigurációs lehetőségeket kínál a Bosch megbízható globális szolgáltatási hálózatán keresztül.

Bosch Performance Line SX motoros bicajok az ebikeshop.hu kínálatában

Ha érdekel, hogy milyen SX motoros kerékpárok vannak a kínálatunkban, akkor kattints ide!

A poszt forrása: https://ebike-mtb.com/en/bosch-performance-line-sx-review/