Olvasási idő: 2 perc

Az Uebler U21 Z60 és U21 Z90 kerékpártartók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek a kerékpárok szerelmesei számára.

https://www.uebler.com/
https://www.uebler.com/

Az egyik legkiemelkedőbb jellemző az Uebler kerékpártartók könnyű súlya. Mindkét modell rendkívül könnyű anyagból készül, ami nagyban megkönnyíti a használatát és az autóra történő felszerelést. Ez különösen fontos, ha gyakran utazunk hosszabb távolságokra, vagy ha több embernek is kell egyszerre szállítania a kerékpárját.

A második fontos aspektus a felszerelhetőség. Az U21 z60 és z90 lehetővé teszi egyszerre akár 2 kerékpár biztonságos szállítását. A tartórudak rugalmasan állíthatóak, így minden típusú és méretű kerékpár rögzítése lehetségessé válik. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen fel- és leszerelhetőek anélkül, hogy bonyolult műveleteket kellene elvégezni.

A harmadik jellemző az összehajthatóság. Az Uebler U21 z60 és z90 modellek rendkívül praktikusan összecsukhatóak anélkül, hogy sok helyet foglalnának. Ez különösen előnyös, amikor otthon tároljuk őket, vagy egy túra során betesszük a túra időtartamára a csomagtartóba.

A negyedik tulajdonság a dönthetőség. Mindkét modell lehetővé teszi a hátulról való könnyű hozzáférést a csomagtérhez, még akkor is, ha a kerékpárok fel vannak rakva a szállítóra . Ez nagyon praktikus például piknikre vagy túrázásra indulva, amikor szeretnénk könnyen elérni az autóba pakolt holminkat.

Végül, de nem utolsósorban, fontos kiemelni az Uebler kerékpárszállító biztonságát is. Az erős anyagokból készült tartórudak és rögzítőelemek biztosítják a kerékpárok szilárd rögzítését még rosszabb útminőség vagy nagyobb sebességnél is. Emellett mindkét modell rendelkezik beépített biztonsági funkciókkal, például zárható rögzítési pontokkal és lopásellenes védelemmel.

Összegezve: Az Uelber hordozóegy szuper kiegészítő, praktikus, kényelmes és biztonságos. Akár két E-bike is szállítható vele egyszerre, hiszen teherbírása 50 kg. A dőlésszögét könnyedén állíthatjuk 90 és 60 fok között, ráadásul könnyű és praktikus felcsatolni egy kézzel is. Az erős racsnis befogói pedig szinte minden kerékpár rögzítésére alkalmasak.

Uebler hordozók az ebikeshop.hu kínálatában

Ha érdekel, hogy milyen Uebler hordozók vannak a kínálatunkban, akkor kattints ide!

A poszt forrása: https://uebler.com