Olvasási idő: 3 perc

A Riese & Müller Carrie egy városi cargo elektromos kerékpár, nagy teherbírás, sokoldalú szállítási lehetőség a nagyvárosok forgatagában. Az ebike Bosch Performance Line motorral, kényelmi és biztonsági funkciókkal, valamint egyszerű testreszabási lehetőségekkel rendelkezik, így kiválóan alkalmas mindennapi használatra és kiemelkedik a városi tömegből.

Riese & Müller Carrie a kompakt többcélú e-cargo kerékpár:

A városi mindennapok praktikus megoldásaként megjelent a Riese & Müller Carrie, amely egy kompakt cargo elektromos kerékpár, amely egy nagy teherbíró felületet kínál rendkívül kicsi helyigény mellett. A tradicionális elsőrakodásos cargo kerékpárokkal ellentétben a Carrie méretei egy standard kerékpárhoz hasonlóan letisztultak, ezzel tökéletesen beleilleszkedik a városikörnyezetbe. Keskeny vázának köszönhetően könnyedén szeli a forgalmas utcákat és könnyedén fordul a szűk sarkokon. Nem kihívás neki a parkolás sem.

A Riese & Müller hagyományosan nagy precizitással gyártott elektromos kerékpárjait követve a Carrie a városi mobilitás újraértelmezésére hív, lehetővé téve, hogy felvegyük a hétköznapi élet számos kihívását két keréken.

Riese & Müller Carrie E-Cargo bemutatja: A Szállító
https://www.r-m.de/de/

Sokoldalú szállítási lehetőségek

A Carrie modellt olyan tartozékokkal egészítik ki, amelyek gyorsan és egyszerűen alkalmazkodnak a speciális igényeihez. Az alapváltozatú doboz bőven elegendő helyet kínál a napi használati tárgyaknak, mint például a bevásárlás vagy csomagküldemény. Ha még nagyobb tárolókapacitásra van szükség, a Flex Box még további teret tud biztosítani.

Nyitott állapotban akár nagyobb méretű tárgyakat vagy két gyermeket is képes befogadni. Zárt állapotban akár a legszűkebb parkolóhelyekre is könnyedén elfér. A Flex Box tartós és újrahasznosítható anyagokból készült, az erő és a fenntarthatóság biztosítása érdekében.

Riese & Müller Carrie E-Cargo bemutatja: A Szállító
https://www.r-m.de/de/

Műszaki specifikációk

A Riese & Müller Carrie egy csendes, mégis erőteljes Bosch Performance Line motorral van felszerelve, amely hatékony utazást tesz lehetővé. Az alapértelmezett akkumulátor egy 545 wattórás Powerpack, de 725 wattórás változatban is elérhető azok számára, akik nagyobb hatótávot igényelnek. A Carrie modell két váltási lehetőséget kínál: a Touring modell egy tízfokozatú külső váltóval, a Vario modell pedig fokozatmentes váltóval, szíjhajtással.

Kényelem és testreszabás

A Carrie az állítható nyeregcsőnek és a magasságban és szögben is állítható kormányszárának köszönhetően ideális vezetési pozíciót biztosít. További kényelmet a rugózott nyeregcső kínál, amely elnyeli az úthibákból származó rezgéseket. A Carrie kiegészítő opciókat is kínál, mint például a hátsó csomagtartó gyermeküléssel, amellyel az apróságok biztonságban lehetnek velünk az úton.

Riese & Müller Carrie E-Cargo bemutatja: A Szállító
https://www.r-m.de/de/

Fenntartható kialakítás

A Riese & Müller-nél a fenntarthatóság egy fontos prioritás. A Carrie az újrahasznosítási elvek alapján lett kialakítva, hogy a lehető leghosszabb élettartamot és az újrafelhasználhatósági elveket célozza meg. A váz 81%-ban újrahasznosított és ASI minősített alumíniumból készül, csökkentve az alap alumíniumkitermelés szükségességét. A Carry-ben használt összes textília újrahasznosított anyagokból készül és mentes a toxikus anyagoktól. A kiegészítők úgy lettek megtervezve, hogy könnyen szétszerelhetők, tisztíthatók és karbantarthatók legyenek, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és környezet védelmet.

Biztonság és védelem

A biztonság kulcsfontosságú, különösen ha terhet vagy utasokat szállítunk. A Carrie patkózárral rendelkezik, emellett opcionálisan további biztonsági opciókként lánczár és ehhez egy tartó táska is rendelhető. A Riese & Müller a Carrie modelleken a Bosch Smart System rendszert használja, amelynek képes riasztásani, le tudja zárni a motort és opcionálisn GPS nyomövetővel is bővíthető.

Riese & Müller Carrie E-Cargo bemutatja: A Szállító
https://www.r-m.de/de/

Elérhető színek

A Riese & Müller Carrie három stílusos színben érhető el: Aqua, Anise és Shadow. A különleges váz formája, amelyet ezek a vibráló színek kiemelnek, lehetővé teszi, hogy a Carrie kitűnjön a tömegből. A fekete kiegészítő alkatrészek eleganciát kölcsönöznek a kerékpár összhatásának.

Riese & Müller Carrie E-Cargo bemutatja: A Szállító
https://www.r-m.de/de/

Videós bemutató

Ha további részletek is érdekelnek, akkor nézd meg a gyári ismertető videót:

Látogasd meg a gyártó weboldalát! 🙂

Konklúzió

A Riese & Müller Carrie tökéletes megoldás azoknak, akiknek kompakt cargo kerékpárra van szükségük. Sokoldalúsága, fenntartható kialakítása és kényelmes funkciói révén szuper választás városi kerékpárosoknak. A Carrie-vel új és élvezetesebb módja lehet a közlekedésnek. Miért várnánk hát?

Olvasson többet: https://www.fullycharged.com/insights/introducing-the-riese-muller-carrie-the-compact-cargo-bike-for-everyday-missions/