Olvasási idő: < 1 perc

Nagy, szögletes doboz elöl, nehéz kormányozhatóság, úttesten való közlekedésre “alkalmatlan” hosszúság, akár 150-200 kg súly szállítása? Ráadásul elektromos rásegítéssel? “Hülyeség, ülj inkább autóba!” — mondják sokan, amíg nem kerülnek olyan élethelyzetbe, mint mai, inspirációt adó videónk főszereplője, Liz Canning, kétgyermekes anyuka, filmkészítő. Vagy mint néhány teherfutár…

Dokumentumfilm — az “anyacargo” születése

Liz 2008-ig, ikrei születéséig mindenhová kerékpárral járt. A gyerekek születése után úgy érezte, hogy autóval fuvarozni a gyerekeket A-ból B-be egyrészt elvette a szabadság és a kaland élményét, másrészt pedig nem igazán volt környezetbarát megoldás… Liz nem kifogásokat, hanem megoldást keresett, és talált is: az autó teherbírását és a bringázás élményét ötvöző teherbringákban találta meg. Hosszú, elöl szélesebb, merev vázból, speciálisan felépített bringát, amit kis utasok és akár nagyobb rakományok szállítására terveztek. Liz pedig igyekezett minél többet megtudni erről a bringatípusról, így született a MOTHERLOAD c. csatornája.
A Liv azóta a világ egyik legnagyobb kerékpár- és elektromoskerékpár-gyártó cégének női tanácsadója. Legfrissebb, nőknek szóló kerékpáros videói — a kerékpárkarbantartástól kezdve, a használati útmutatókon át, az inspiráló sportolói történetekig — számos témát ölel fel.
Kedvcsinálónak nézd meg a trailert, majd ha úgy érzed, ez az, amire a Te családodnak, vagy akár bringás futárszolgálatot üzemeltetve futáraidnak szüksége van, csekkold le teherbringa kínálatunkat! A Riese & Müller Load ill. Packster bringákkal akár 200 kg-os össztömeget mozgathatsz (beleértve a bringa és saját súlyodat), ráadásul a Load 75 Rohloff HS modell egy S-Pedelec, amivel 45 km/h sebességgel fuvarozhatod a gyerkőcöket vagy a csomagokat, akár 90 km-es hatótávval!

Forrás: https://electricbikereport.com/ebike-news-coronavirus-update-new-yuba-gazelle-pegasus-muto-ecargo-documentary-much-more-videos/