Olvasási idő: < 1 perc

A Riese & Müller Superdelite, Delite és a Charger3 extra, 625 Wh-ás akkumulátor opciót kapott az 500 Wh-ás helyett, így a R&M modellek is elérhetőek már 1125 Wh-ás verzióban is. Törökbálinti üzletünkben már van belőle kipróbálható példány.

Új lehetőségek a közlekedésben

Egyre többen váltanak elektromos kerékpárra hazánkban is: a közlekedési forradalom, az elektromos járművek térhódítása felgyorsítja mind a nagyvárosi, mind a vidéki autómentes közlekedését. Bemutatunk ma egy 2021-es újdonságot!

Extra akksikapacitás!

A Riese & Müller 2021-es PreSeason közleményében jelentette be, hogy számos modelljét a jövő évtől az 500 Wh-s akksi mellett egy 625 Wh-s extrával egészíthetjük ki, így összesen akár 1125 Wh-s akkukapacitású gépet nyerhetünk! Minden országba szállított a R&M néhány darabot, így már nálunk is meg lehet nézni és ki lehet próbálni.

Kinek ajánljuk?

Az 1125 Wh-s gépeket elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a hosszabb, szintes túrákat, illetve azoknak, akiknek akár munkájukhoz tartozik, hogy megállás nélkül, egész nap (főleg dombosabb terepen) jönnek-mennek, gurulnak és intézkednek.

Mely modellek kapják meg az extrát?

  • Superdelite / Superdelite mountain » Option DualBattery 1125 Wh
  • Delite / Delite mountain » Option Battery 625 Wh
  • Charger3 / Charger3 Mixte » Option Battery 625 Wh ill. Option DualBattery 1125 Wh

Csekkold a Riese & Müller 2021-es modelljeit webáruházunkban!