Olvasási idő: < 1 perc

Lars Schneider fotós meséli el nem egészen 3 percben az elmúlt évét — bringás szemmel! Dőlj hátra és élvezd a Hamburgból Romsdalenbe vezető út tapasztalatait, a norvég bringás élet élményeit!

Új otthon, új szokások, új életérzés

Ismerős, amikor idegen országban minden új? Lars számára Norvégia nem egyszerűen új otthont és új élményeket, de egy teljesen új életérzést is hozott magával! A nyugati partvidékre a természet közelsége miatt érkezett a fotóművész családjával. A vidéki nyugalmat kereste a kétgyermekes család.

Közlekedés

Mindennapjai során gyakran rövid utakat tett meg a család autójukkal: iskolába, óvodába, bevásárlásra, ügyintézésre és rövid kirándulásokra használták, mely igen nagy terhet rótt a környezetre, s nem is volt minden esetben praktikus. Meglévő kerékpárját inkább csak sportoláshoz használta Lars — nem is gondolt arra, hogy közlekedési célra bevethető lenne. A teherbringa azonban új távlatokat nyitott meg, ráadásul sokkal természetbarátabb és gazdaságilag is remek megoldás!

Riese & Müller fotóprojekt

Lars fotósként találkozott a R&M gépekkel és a cargobike-ba teljesen szerelmes lett a munka során. Gyors tempójú, élménydús közlekedés, mely mellett egyszerre megvalósul a testmozgás is, illetve kiválóan passzol új életükhöz. A gyerekek és a bevásárlás mellett kiváló társ akár a kempingezéshez, akár a természetfotós munkájához. Igazi társra talált a család a teherbringa személyében!

Nem is szaporítjuk tovább a szót, dőlj hátra és élvezd:

 

Csekkold a Riese & Müller elektromos cargobike-jait és teszteld, kölcsönözd ki vagy vásárold meg a kedvenced!