Olvasási idő: 2 perc

A stílusos megjelenésű, prémium elektromos kerékpárjairól híres, német Riese & Müller 2022-ben sem okoz csalódást: vadonatúj termékvonalával, az UBN családdal idén nyártól új dimenzióba helyezi a városi bringázást.

A városi dzsungelre tervezve

Az áramvonalas tervezés, a vázba integrált, csendes Fazua Ride 60 motor és a 430 Wh-s Fazua Energy akkumulátor professzionális összjátékának köszönhetően az UBN ebike-okkal Te uralhatod a városi forgatagot. A pehelysúlyú UBN touring konfiguráció mindössze 19,5 kg, így akár rásegítés nélküli használat során is könnyed és dinamikus bringaélményt nyújt. Az RM mérnökei persze most sem csak magának a biciklinek a megtervezésére fektettek nagy hangsúlyt: a vezérléshez használt RX Connect applikáció tudásával és könnyű kezelhetőségével teszi teljessé az élményt – mindezt úgy, hogy egy pillanatra sem kell levenned a szemedet az útról.

UBN Five

Kerülj tökéletes összeköttetésbe az elektromos bringáddal! A háromszögvázas RM UBN Five letisztult formavilágával már első pillantásra rabul ejt, de amint lehetőséged lesz tesztelni a Fazua System és az RX Connect tökéletesen összehangolt működését, többé le sem akarsz majd szállni erről a mérnöki műremekről.

UBN Seven

A stílusos megjelenésű, alacsonyvázas RM UBN Seven esetén biztosra veheted, hogy mindenkire mély benyomást gyakorolsz majd, aki mellett elhajtasz. Az RX Connectnek köszönhetően ezt a jószágot úgy irányítod, ahogyan neked a legkényelmesebb, miközben a vázba integrált Fazua Ride 60 motor minden pillanatban a megfelelő rásegítéssel teszi még teljesebbé a bringaélményt.

Új standard a városi ebringák világában

A fentiekből is látszik, hogy a Riese & Müller mérnökei ezúttal is kitettek magukért: a megjelenés, a teljesítmény és a kezelhetőség maximális összhangba került ezekben a modellekben. Kétségtelenül az idei nyár legnagyobb dobásai között lesznek — erről a gyártó YouTube csatornájára felkerült videóból is meggyőződhetsz, amelyben Silke Westermeier, az RM vezetőmérnöke mutatja be ezeket a gépcsodákat.

 

A Riese & Müller UBN modellek hamarosan előrendelhetőek lesznek az Ebikeshopnál.