Olvasási idő: 3 perc

Egyre gyakrabban találkozhatunk elektromos kerékpárral túrázókkal — már nem csak a fővárosi forgatagban. Elektromos bringákat eddig is bérelhettél üzleteinkben, most azonban egy új szolgáltatással is meglepjük a Balaton-imádókat: óradíjas kölcsönzés a magyar tenger legmenőbb szállodáiban!

Saját fejlesztésű flotta akcióban!

A csodás, őszi balatoni panorámában gyönyörködni egy menő ebike nyergében? Irány Alsóörsön a Hotel Marina vagy Balatonfenyvesen a Fenyves Yacht Club, kapd elő a mobilod, nyisd meg az ebikeshopgo-t, és egy gyors regisztráció után már indulhat is a kaland!

Bérelhető kerékpárjaink rendszerét hosszú hónapok kemény munkájával fejlesztettük ki, hogy a lehető legjobban megfeleljen a felhasználói igényeknek. Egyik kedvenc bérelhető bringánk, a Futura, egy igazán komfortos modell, melyet Bosch Performance Line 65 Nm teljesítményű motorral szereltek fel: bátran ajánljuk, vele nem kell többé tartanod a meredek emelkedőktől! A szíjhajtásos ebike jellemzője, hogy szupercsendes, tekerés közben szinte el is felejtkezhetsz róla, hogy elektromos kerékpáron ülsz! A vázba integrált megoldás miatt fel sem tűnik, hogy akksit is rejt a kerékpár! Tökéletes választás egy jó bicajtúrához: kényelmesen és könnyedén járhatod végig vele akár a Balaton-felvidék látványosságait is.

Szeretnéd kipróbálni?

Most már ennek sincs semmi akadálya: béreld ki — akár egy egész délutánra! A bérlési folyamat nagyon kényelmes és egyszerű, egy saját fejlesztésű webes applikáción keresztül, pár perc alatt lebonyolítható. A bérleti díjat pedig közvetlenül bankkártyával fizetheted.

Kettesben gurulnátok inkább a pároddal? Ennek sincs akadálya, hiszen több kerékpárral készülünk, hogy egy tökéletes őszi programmal tehessétek emlékezetessé a balatoni pihenést. Nem tudod, merre induljatok? Ebben is segítünk: válasszatok útvonal-ötleteink közül és már kezdődhet is a kaland. Tekerjétek körbe Alsóörs vagy Balatonfenyves izgalmas látnivalóit és nevezetességeit, fedezzétek fel az elektromos kerékpározás különleges hangulatát!

Saját flottát üzemeltetnél?

Akkor biztosan érdekel, hogy hogyan működik a rendszerünk!

A kerékpárjaink egy kicsiny fedélzeti számítógéppel rendelkeznek, amelyek a csomagtartón trónoló kis dobozokban bújnak meg. Ugyanitt találod a LORA nyomkövetőinket is, mellyel hálózatba rendezzük a kerékpárjainkat, tehát mindig pontosan nyomon tudjuk követni, hogy hol járnak, milyen a töltöttségi állapotuk és tudunk a kerékpárokkal távolról is kommunikálni.

A rendszerünk előre telepített töltőpontokkal működik. A töltésen kívül a kerékpárok lezárásáról is gondoskodunk egy elektromos, távolról oldható dokkoló kábellel. Természetesen van megfelelő szabotázsvédelem, sőt, a töltőpontok beépített kamerát is tartalmaznak a kerékpárok megfigyelésére. Ezzel a rendszerrel tehát könnyen meg tudjuk oldani, hogy a szállodai vendégek bebicklizhessenek a zsúfolt belvárosba, biztonságos körülmények között töltőn hagyhassák a kerékpárjaikat, amíg gyalogosan bejárják az adott turisztikai helyszínt.

Ha már túra – rendszerünk nem lenne teljes a túraútvonalakat és érdekes pontokat (POI) ajánló mobilos rendszer nélkül. A felhasználó folyamatosan nyomonkövetheti, hogy áll a bérlési folyamat, milyen érdekes helyszínek vannak körülötte és gombnyomásra elnavigálhat a következő desztinációra. A rendszerünk teljesen nyílt, bármilyen tartalmat generálhat a flottaüzemeltető, így például akár nagy telephelyek bejárási pontjait is rögzítheti, melyen a biztonsági őrnek rendszeresen végig kell gurulnia.

Az üzemeltető részére flottafelügyeletet biztosítunk, mellyel mindig képes követni, hol járnak a kerékpárok és milyen műszaki állapotban vannak.

A rendszert online számlázással is összekötöttük, így a számlázást és a pénzügyi folyamatokat (bérleti díj és kaució kezelése) teljesen automatikusan végezzük.

További információkért látogass el az ebikeshopgo.hu oldalra!