Olvasási idő: < 1 perc

A schweinfurti Haibike-gyár után a müncheni Design Centert is bemutatjuk a márka és az eMTB-k rajongóinak. Izgalmas és kreatív munkakörnyezet — izgalmas és kreatív munkafolyamatoknak. Ha ennél többre vagy kíváncsi, nézd meg albumunkat!

Dizájnos betoniroda München-Sendlingben

Modern bútorok, kreatív káosz — ahol nemcsak az új Haibike modellek formáját és színét, hanem a teljes márkaarculatot is tervezik. Reklámok, katalógusok, prospektusok: minden itt készül, amire a márka vizuális megjelenítése során szükség lehet akár expókon, kiállításokon. Színek, formák és felületek — ezek egy tervező alapvető kompetenciái. Legalább tucatnyi terv készül, mire egy szezon végleges színkombinációi elkészülnek. A Design Centerben helyet kapnak a díjak is. 

Papír és ceruza?

A legmodernebb számítógépes programok mellett a toll és a papír még mindig népszerű munkaanyag itt: egy ötletet a legegyszerűbb villámgyorsan papírra vetni! Gondoltad volna, hogy egy-egy ceruzarajzból minimum két év, mire tesztbringa születik? Ez alatt az idő alatt tucatnyi változat készül a menedzsmenttel és a scweinfurti fejlesztési részleggel történő kooperációban.