Olvasási idő: < 1 perc

Miskolci üzletünket még 2019 augusztusában nyitottuk meg, azóta is remekül ellátja a környék elektromos megoldások iránt érdeklődő bringásait, valamint a bérlési lehetőséggel segít hozzájárulni, hogy minél több turista aktívan tekinthesse meg az észak-magyarországi látnivalókat. Te jártál már nálunk? Bekukkantanál? Legalább virtuálisan? Gyere, bemutatjuk Neked 360 fokos felvételeken az üzletünket és kölcsönzőnket! 

Nagyon örülünk, hogy immáron virtuális túrán vezethetünk körbe! Alig fogod elhinni, hogy mennyi különböző típusú és márkájú bringánk van, mekkora kínálat közül válogathatsz!

A 21. században egyre inkább előtérbe kerül az elektronikus értékesítés. Az általunk kínált megoldások között szerepel a virtuális (chates) konzultáció, a (video)telefonos tanácsadás, de tudjuk, hogy ezek a megoldások sosem helyettesítik teljes mértékben a személyes találkozást. Egy kerékpárt jó megnézni, kipróbálni vásárlás előtt, azonban ahhoz, hogy a választás első lépéseként alaposan szemügyre vegyük a lehetőségeket, a kínálatot, remek megoldást kínál, ha az üzletet virtuálisan, 360 fokos fotók segítségével körbesétáljuk. 

Kukkants be az üzletbe! 

Leparkoltál? Szerintünk egyértelmű, hogy hol kell, de ha nem, az utcakép sokat segít! Gyere be és engedd meg, hogy körbevezessünk: ismerd meg az üzletet, lesd meg a kiegészítőket, a szervizt, ha pedig egy izgalmas bringát találtál, nagyíts rá! További információkra van szükséged? Kérdezz tőlünk nyugodtan! Miskolci üzletünk készletét se felejtsd el ellenőrizni, s ne feledd, bérlési lehetőség is van nálunk!