Olvasási idő: < 1 perc

Pécsi üzletünket — a budapestivel és a győrivel együtt — 2020 márciusában nyitottuk. Központi elhelyezkedésének köszönhetően gyorsan ismertté váltunk, azonban a pandémia miatt lehet, hogy pécsiként még Te sem tudtál bekukkantani? Nézz körül most virtuálisan! 360 fokos felvételeken mutatjuk be a shopot!

Elektronikai megoldások

Itt a nyár, egyre többen pattannak nyeregbe és választanak a tekeréshez pedelec rendszerű kerékpárokat! Kiváló lehetőség ez a dimbes-dombos területen: akkor is előnyös lehet, ha fittséged maximális, de tudatos és zöld közlekedési alternatívát keresel! A 21. században egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos árammal működő megoldások. Amellett, hogy kerékpárjaink működési elve is ilyen, üzletünk minden területén igyekszünk maximálisan nyitni az új és modern technológiák felé. Hiszünk a személyes kontaktus fontosságában, ugyanakkor szolgáltatásaink között szerepel a virtuális (chates) konzultáció, a webshopos értékesítés és a (video)telefonos tanácsadás is! 

Virtuális “vizslatás”

Egy új bringát jó saját szemmel is megnézni, kipróbálni vásárlás előtt! A kiválasztás első lépéseként vedd alaposan szemügyre a lehetőségeket, a kínálatot: ehhez szuper megoldást kínálunk a 360 fokos fotóinkkal és virtuális túránkkal. Magad sem fogod elhinni, hogy hány márka, mennyi típusa és mérete között választhatsz! Arról nem beszélve, hogy megismerkedhetsz a környezettel és amikor betérsz, már szinte ismerősként fogadunk majd! Induljon a túra!

 

További infók?

Eddig tetszik a dolog? Mutatjuk, hogy hova érdemes átkattintanod! 

Tudj meg többet az ebike-okról, olvasd el ingyenes ebookunkat! 

Ha bármilyen kérdésed van a, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Lesd meg pécsi üzletünk kínálatát!

Bérelj bringát Pécsett! 

Kivételes szezonközi akciókkal várunk!