Olvasási idő: < 1 perc

Bringás nyaralást tervezel Európában? Biztonságod miatt autóval utaznál, ráadásul szeretnél minél közelebb, de minél menőbb MTB-paradicsomban feltöltődni? Budapestről 800 km-re vár a tiroli Serfaus-Fiss-Ladis! 

Restartol a bringaturizmus

A síparadicsom tavasszal bringás paradicsommá változik, és a járványt követő időszakban bár az Európa-szerte tapasztalható szigorúbb keretek között, de június 27-től szeretettel várja látogatóit!

“Örülünk, hogy híres régiónkban a szabadidős tevékenységeink nagy része újra elindulhat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink számára biztonságos, mégis izgalmakban bővelkedő, egyúttal pihentető nyaralást tudjunk biztosítani” — mondta Josef Schirgi, a Serfaus-Fiss-Ladis Turisztikai Egyesület ügyvezető igazgatója.

Mi vár, mit várj a régióban?

A régióról érdemes tudni, hogy magas fennsíkon való fekvésének köszönhetően igen napos, ugyanakkor csodás tematikus ösvények, erdei túrautak és kijelölt kerékpáros utak egyaránt megtalálhatóak az Inn-völgy felett elterülő SFL-ként is ismert területen. Minden korosztály megtalálja itt számításait: mi elsősorban mégis az MTB szerelmeseinek ajánljuk jó szívvel!

A www.serfaus-fiss-ladis.at oldalon naprakész információkat találhatunk a nyitva tartó létesítményekről, hüttékről, éttermekről, felvonókról és egyéb látnivalókról, valamint az elővigyázatossági és biztonsági intézkedésekről.

Még nincs saját ebike-od?

Erről is gondoskodunk! Bérelj egyet indulás előtt hozzád legközelebbi üzletünkben: Budapesten, Törökbálinton, Miskolcon, Pécsett vagy Győrben! 

Forrás:

Serfaus-Fiss-Ladis startet am 27. Juni in die Sommersaison