Olvasási idő: < 1 perc

Győri üzletünket — két továbbival: a budapestivel és a pécsivel együtt — 2020 márciusában nyitottuk meg. Nyugat-magyarországi vagy és érdekelnek az ebike-ok? Lehetséges, hogy még nem jártál nálunk? Hidd el, ha egy kicsit kiszabadulnál a négy fal közül, remek program lesz meglátogatni üzletünket! 

Ha azonban egyelőre nem vagy benne biztos, hogy eljött az ideje számodra a személyes látogatásnak, van egy szuper hírünk! Mostantól online is körbejárhatsz nálunk! Nem fogod elhinni, hogy mennyi különböző típusú és márkájú bringánk van!

A kialakult helyzetben igyekeztünk a lehető legrugalmasabban kezelni az értékesítést, bevezettük hát a személyes konzultációt és az online, videotelefonos tanácsadást, hogy minél többen tudjanak magunknak megfelelő ebringát választani. Természetesen az online megoldások 100%-ban sosem helyettesítik a személyes kapcsolatot, mi azonban még egy egyedülálló meglepetést hoztunk: üzleteinket körbejárhatóvá tettük, így a 360 fokos fotók segítségével mostantól lehetőséged van minden üzletünkben tenni egy virtuális sétát!

Gyere, less be a kulisszák mögé győri üzletünkben! 

Üdvözlünk! Miután leparkoltál, így már biztosan egyértelmű lesz, hogy hova kell jönnöd! Engedd meg, hogy körbevezessünk: ismerkedj meg a légkörrel, a bringákkal, ne feledd, számos kiegészítőt is kínálunk! Valami izgalmasat találtál? Nagyíts rá, s ha további infókra lenne szükséges, kérdezz tőlünk nyugodtan!