Olvasási idő: 2 perc

Aktív őszi kikapcsolódásra vágysz? Belföldi élmények a magyar tenger partján! Válaszd az óra alapú elektromos kerékpárbérlési szolgáltatásunkat és tekerj a Balatonnál!

Aktív pihenés: ahogy Te szereted! 

Több cikkünkben is olvashatsz az ebikeshopgo.hu új szolgáltatásáról: itt áttekintheted a szolgáltatás hosszabb leírását, itt pedig a rendszer rövid működését olvashatod el.
Főszerepben a lokáció: hol tudsz bérelni, hova érdemes a bérlési helytől elgurulnod, hány órás, milyen túrákat ajánlunk? 

Hol tudod kibérelni a bringákat?

Jelenleg két Balaton-parti városban találsz ebikeshopgo-s bicajokat: Alsóörsön a Hotel Marinában, valamint Balatonfenyvesen a Fenyves Yacht Clubban. Természetesen a bringákat nem kizárólag a szálloda vendégei tudják kibérelni, de jó szívvel ajánljuk mindkét hotelt az őszi szünet utolsó napjaira is!

Veszprém városa

Hova kirándulj?

Az ebikeshopgo.hu oldalán jelenleg kilenc előre megtervezett útvonal közül válogathatsz, a könnyű, nagyjából két órás kilátótúrától kezdve, a városi csavargáson át két bortúráig: mindennel készültünk, hogy érdeklődési körödnek, idődnek és fizikai szintednek megfelelő helyszínt választhatsz!

  • Kezdő vagy? Válaszd a “Kilátás a magasból!” nevű útvonalat, mely kb. két órás tekerést jelent, s gyönyörű panoráma tárul majd eléd!
  • Tihany a kedvenc balatoni desztinációd? Vár “A tihanyi levendula bűvöletében” névre keresztelt, három órás, igazán nehéz túránk!
  • Ha a víz szerelmese vagy, Neked is van alternatívánk: készülj fel, nem lesz könnyű, nagyjából 4 órás tekeréssel kalkulálj!
  • Szeretsz borozni? Bringázás esetén maximum egy pohárkával javaslunk, de persze be is tudsz szerezni pár palackkal a helyszíneken, s a túra után további különlegességeket kóstolni! Két ajánlatunk is van: “Bortúra a Déli-parton” (kb. négy óra, haladóknak) ill. “Csopaki bortúra” (kb. két óra, kezdőknek is).
  • Városi felfedező vagy, aki imádja a kihívásokat? Itt is két opciód van: “Barangolj Veszprémben!” az öt órás, nagyon nehéz kirándulási tervünk szerint vagy válaszd a “Minden, ami Balatonfüred!” négy órás, könnyebb túrát.
  • Gasztro-rajongók, figyelem! Egy három órás haladó túrával várunk, melyet így találsz oldalunkon: “Gastrokaland és mesés panoráma”!
  • Ha nem tudod pontosan, hogy hova, de mennél, felfedeznél, minél többet látnál, akár öt órát is nyeregben töltve, válaszd a “Felfedezés kétkeréken” névre hallgató túránkat.

Kellemes, élményekben teli bringás kirándulást kívánunk!