Olvasási idő: < 1 perc

Munka utáni rövid gurulás, hétvégi biciklis kirándulás vagy akár többnapos kerékpáros túra a tavaszi szünetben? Blogunkon az elmúlt években több mint 100 útvonalat publikáltunk: saját kedvenceink mellett a vásárlóink és partnereink ajánlásával mutattunk be hazai és külföldi lehetőségeket. 

Aszfalt, terep vagy mindkettő?

Ahogyan üzleteinkben számos típusú, márkájú, méretű, felszereltségű elektromos biciklit találsz, úgy túraútvonalaink között is minden igénynek megfelelő lehetőségek szerepelnek. Akár városnéző túrára indulnál, akár vagány terepekre vágysz, vagy éppen a “köztes” megoldást preferálod, vagyis főleg aszfalton túrázol, de néha az erdőben is kalandoznál, találhatsz olyan kirándulást listánkban, ami megszólít.

Készen állsz? 

Csokorba gyűjtöttük eddigi ajánlásainkat, hogy csak válogatnod kelljen, de készülj! Van egy új projektünk is: ha a tavaszi szünetre egy izgalmas, több országon átívelő (programlehetőségekkel tűzdelt) Duna-menti kirándulás beleférne a programodba, térj vissza hozzánk mielőbb! A Bosch Ebike Systems fő “utazója”, Maximilian Semsch mutatja be a klassz útvonalakat.  

Hazai és külföldi utak: egy órától több napon át is gurulhatsz!

Jegyzetelésre fel! Az útvonalakon kívül szükség lesz néhány előkészületre: ha ebike-túrára indul a nagy csapat, ezeket mindig tartsátok szem előtt! Az elektromos kerékpárok szállítása nem mindig egyszerű feladat. Ha autóval indulsz útnak, feltétlen olvasd el a szállításról szóló cikkünket. Biztosak vagyunk benne, hogy valamelyik túra elnyeri tetszésed! Szívesen beszámolnál róla, esetleg megmutatnád a világnak a kiránduláson készült fotóidat? Oszd meg velünk a legjobbakat Facebookon vagy Instagaramon

Hazai kerékpártúrák

Szeged-környéki bringatúrák

Barangolás Veszprémben vagy inkább bortúra Csopakon?

Bringatúrák — rövid kirándulások belföldön 

Rövidebb őszi túrák országúti vagy trekking bicajjal 

3 csúcs BUDAPEST-KÖZELI bringatúra ebike-kal, amit le kell tesztelned! 

(Hamarosan) indul a strandszezon! — vízparti kiruccanás pedeleckel 

Vár az Instant Ultrabalaton! 

Mesés bükki kilátások! 

Majális kétkeréken — Mátra, Bükk, Tata 

Bringatippek húsvétra 

Tirol, Bécs, Burgenland, Szlovákia? Kirándulj Közép-Európában!

Kerékpártúrák Burgenlandban 

Velo Dunajec szurdoktúra Szlovákiában 

MTB-vel a Bécsi-erdőben! 

Két keréken Alsó-Ausztriában 

Tirol és az MTB szerelmese vagy? Vár Serfaus-Fiss-Ladis!