Olvasási idő: 2 perc

Van szebb és jobb, mint friss levegőn, madárcsicsergés közepette bringán élvezni a tavaszi napsütés pezsdítő sugarait? Eljött az igazi bringás idő, amelynek elengedhetetlen része, hogy megtervezd azokat az utakat, amelyek kikapcsolnak, feltöltenek és új élményekkel gazdagítanak!

Nem tudod, hol kezdd el?

Először egy lazább, belföldi túra teljesítése a célod? Vagy inkább egy kalandosabb, külföldi útvonalat próbálnál ki? Közel 100 eddig bemutatott túraútvonalunk közül valóban nehéz a választás… Legújabb, négyrészes sorozatunkban kivételes útvonalat ajánlunk, a kiránduláshoz pedig ajánljuk Magyarország egyik legnagyobb ebike üzletét. Vásárolj vagy kölcsönözz igényeidnek és terveidnek megfelelően, ezáltal is felejthetetlenné téve a szezonnyitó tekerést, ha pedig már rendelkezel egy saját pedeleckel, ne feledkezz meg indulás előtt a tavaszi karbantartásról.

A túrák alfája és omegája

A Bosch eBike Systems utazója, Maximilian Semsch egy igazán különleges és egyedülálló útvonalat mutat be, amely kezdőtől haladókig nézve mindenki számára szuper választás. A Duna-menti kerékpárút szakaszai igazi kincseket rejtenek, hiszen egészen a németországi Donaueschingen-től a romániai Tulcea-ig be tudod járni a Duna mentén a történelmi csomópontokat. Legyen szó erdős, városi vagy hegyi utakról, itt mindent megtalálsz, ami nemcsak Neked, de az elektromos biciklidnek is üdítő élmény!

A képek forrása: Bosch-ebike.com

 

Vágjunk is bele!

A Duna mentén 7 országot átívelő kerékpár-útvonal húzódik. Legyen szó aszfalton vagy terepen való tekerésről, Közép-Európa felfedezése csak Rád vár!

Németországból kiindulva 2 lenyűgöző szakasz során tudod nyomon követni, ahogy egy csörgedező kis patakból Közép-Európa egyik legmeghatározóbb folyójává válik a Duna:

  • Már a legelső szakaszon, Sigmaringen környékén festői látványban lehet részed, amely garantáltan meghozza a kedved az egész túrához.
  • Az első etap fáradalmait pedig Kehlheim környékén máris kipihenheted, amíg a völgyben a folyót áthajózva gyönyörködsz a Jura-hegység nyújtotta kilátásban.

Ez még nem minden!

Németországban az erdei túrák során — ahol legfőképp ugyan aszfaltos utakkal találkozhatsz, de a terepes vonalakból sincs hiány — olyan történelmi csomópontokat is meglátogathatsz, mint a beuroni kolostor, ulmi katedrális vagy a Felszabadulás Csarnoka.

Ne maradj le, ugyanis következő cikkünkben tovább tárgyaljuk, hogy milyen csodákat tartogat még a Duna-menti kerékpárút. Ebike-ra fel! 

Elektromos biciklik állami támogatással: most akár 180.000 forinttal olcsóbban szerezhetsz be ebike-ot az Ebikeshop üzleteiben. Tudj meg mindent és vágj bele még ma!